Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toyota chr yerli değil diye evraklar bayide bekliyor!?

@kaleler
diğer paketleride onaylamıyorlarmış sadece gr paketi için geçerli değil hocam sıkıntı

bende şimdi o listeyi inceliyordum ama yok ki chr gr ben mi göremedim acaba

toyotadan sadece corolla görüyorum ben o listede

Moderatör tarafında düzenlendi:
Liate okunmuyor, yaoay zekaya okuttum.. asagidaki gibi yazdi.

Model / Donanım Yerlilik Oranı (%)
C-HR 1.8 Hybrid Flame %48,34
C-HR 1.8 Hybrid Passion %46,15
C-HR 1.8 Hybrid Passion X-Style %47,12
C-HR 1.8 Hybrid Passion X-Sport %48,15
C-HR 1.8 Hybrid GR SPORT %45,20

hocam malesef sanayi bakanlığı listesinde yer almadan onaylanmaz. geçen sene 2025 yılı için konuşuyorum 21 ocakta listede yer almış. bu sene 28 i oldu hala listede yok ne zaman eklenicek ne kadar sürücek soru işareti

@thedeathrain,

2025 listesinde cok marka ve model var ama bu bakanlik sitesinde gozuken 2026 listesi cok kisa..onceki mesajlarda yazildigi uzere, henuz bildirim yapmayan markalar var anlasilan..onlardan kaynakli genel liste gecikiyor tahminimce..hayirlisi artik ne diyelim, beklemekten baska care yok..

Fatura kesilmediyse 1 şuatta 50 bin ile 75 bin tl zam gelecek bilginiz olsun o zamdan sizde etkilenirsiniz.

adına fatura kesiliyor geçmiş tarihli zamdan etkileneceğini düşünmüyorum çünkü senin için fatura kesilmiş işlem bitmiş oluyor zaten diye düşünüyorum

Tüm ödemeyi yapmadıysanız ödeme kapanmadığı sürece gelecek tüm zamlardan etkilenirsiniz ben araç alırkende öyle oldu.

faturanız kesilip ödeme yapıldıysa zamlardan etkilenilmiyor ben geçen hafta tüm hesabı kapattım fatura kesildi dosya vergi dairesinde artık

Süreç vergi dairesinde.2020 yılında hiç yerlilik şartı vs yoktu raporu vergi dairesine gönderdiler 25 gün bekledim yoğun diye.

Ben odemeyi bugun tamamladim..daha fatura gelmedi ama tamami odendigi icin bugun yarin faturayi keserler..fatura kesildiyse zam yansimiyor..hos, ben parayi tamamlamisim, fatura kesmede bayi gec kalirsada zam kesinlikle kabul etmem..keza satis temsilcisi zam artik sizi etkilemeyecek dedi zaten.

Fatura kesilmediyse parayı vermen bir şey değiştirmez. Zam kabul etmezsen de kaporan yanar

@Polmiks,
Tamamini bugun odedim, bu saatten sonra yansitmazlae diye dusunuyorum..satis temsilciside oyle soyledi ama yarin fatura kesildimo diye bir soeacagim.

@deasn12,

Biliyorum proforma faturaydai, onu kesmemislerdi, paranin tamamini odedigim icin artik direkt normal faturayi keserler diye soyledim.

Toyota Chr mi ? Renault Duster Hybrid mi ? ne düşünüyorsunuz

@arizona,
bende 2 si arasında kalmıştım c-hr den yana hareket ettim hocam

@Engin ÖZEN,
hocam sanayi ve teknoloji bakanlığı sitesinde yer alan numara ile iletişime geçtin mi hiç? liste ne zaman güncellenecek filan diye görüştün mü

@Engin ÖZEN,
evet ama renaultta megane, duster yok. toyotada sadece corolla benzin var, ara ara güncelleme yapılacaktır ama durum nedir. ben aradım bakanlığı mustafa bey diye birisi ilgileniyormuş ama 2 kere aradım kendisine bir türlü ulaşıpta görüşemedim süreçle ilgili

@kaleler,

Proforma fatura sipariş verdiğin parasını ödediğin aracı garantili satın alma yöntemidir. Bayii ile anlaştıktan sonra fabrikada stokta mevcut ise araç motor bilgileri ve şase bilgileri alınarak proforma fatura kesilir ve proformada belirtilen araç senden başka kimselere satılamaz..

Üst Alt