Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toyota chr yerli değil diye evraklar bayide bekliyor!?
hocam malesef sanayi bakanlığı listesinde yer almadan onaylanmaz. geçen sene 2025 yılı için konuşuyorum 21 ocakta listede yer almış. bu sene 28 i oldu hala listede yok ne zaman eklenicek ne kadar sürücek soru işareti
2025 listesinde cok marka ve model var ama bu bakanlik sitesinde gozuken 2026 listesi cok kisa..onceki mesajlarda yazildigi uzere, henuz bildirim yapmayan markalar var anlasilan..onlardan kaynakli genel liste gecikiyor tahminimce..hayirlisi artik ne diyelim, beklemekten baska care yok..
Ben odemeyi bugun tamamladim..daha fatura gelmedi ama tamami odendigi icin bugun yarin faturayi keserler..fatura kesildiyse zam yansimiyor..hos, ben parayi tamamlamisim, fatura kesmede bayi gec kalirsada zam kesinlikle kabul etmem..keza satis temsilcisi zam artik sizi etkilemeyecek dedi zaten.
@Polmiks,
Tamamini bugun odedim, bu saatten sonra yansitmazlae diye dusunuyorum..satis temsilciside oyle soyledi ama yarin fatura kesildimo diye bir soeacagim.
@arizona,
bende 2 si arasında kalmıştım c-hr den yana hareket ettim hocam
@Engin ÖZEN,
hocam sanayi ve teknoloji bakanlığı sitesinde yer alan numara ile iletişime geçtin mi hiç? liste ne zaman güncellenecek filan diye görüştün mü
@Engin ÖZEN,
evet ama renaultta megane, duster yok. toyotada sadece corolla benzin var, ara ara güncelleme yapılacaktır ama durum nedir. ben aradım bakanlığı mustafa bey diye birisi ilgileniyormuş ama 2 kere aradım kendisine bir türlü ulaşıpta görüşemedim süreçle ilgili
Proforma fatura sipariş verdiğin parasını ödediğin aracı garantili satın alma yöntemidir. Bayii ile anlaştıktan sonra fabrikada stokta mevcut ise araç motor bilgileri ve şase bilgileri alınarak proforma fatura kesilir ve proformada belirtilen araç senden başka kimselere satılamaz..