Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toyota chr yerli değil diye evraklar bayide bekliyor!?

Konular
9
Reaksiyonlar
1
Toyota chr gr sport marka araç için bütün işlemleri tamamladım evraklarımın hepsi tamam ama vergi dairesi yerlilik yazısı yok diye işlemlere devam etmiyor bayi yazı beklediklerini söylüyor 5 gündür bi cevap yok böyle bir durumla karşı karşıya olan var mı arkadaşlar

Günlük arıyorum bi cevap yok yazının ne zaman geleceği ile bilgi de vermiyor bizde bekliyoruz diyor

bizde geçen hafta araç alımını yaptık. 21.01.2026 tarihinde dosya vergi dairesine teslim edildi. sistemde araçların yerlilik oranıyla alakalı bir sorun olduğunu sürecin uzayabileceğini bahsettiler bekliyorum bizde hala bi haber yok

@Engin ÖZEN,
hiç bir bilgim yok hocam çarşamba teslim edilmişti cuma günü satış temsilcisiyle görüştüğümde vergi dairesinden onay gelmesini bekliyoruz takip ediyorum geldiğinde bilgilendirme yapıcam dedi. sık boğaz etmemek için aramıyorum ama bi yandan da bekliyorum vakitte geçmiyor ne olcak muallak. sen daha hakimsin konuya

@Engin ÖZEN, Vergi dairesindeki memura devletin sayfasını gösterin. Şurada

Modellere göre yerlilik oranları: FLAME %48,0, PASSION %46,0, PASSION XSPORT %48,0 ve PASSION XSTYLE %47

@Engin ÖZEN,
ama facebook ve whatsapp gruplarında c-hr araç alıpta son günlerde onaylanan gönderilerede denk geldim o noktada kafamda bi karışmadı değil

benimde cuma günü evraklar teslim edilmiş pazartesi aradım evraklarda sıkıntı yok yerlilik yazısı bekliyoruz fln dedi ben günlük arıyorum bi cevap yok daha sık boğaz edin hocam neden etmiyorsunuz parasını alırken hemen önden yatırın diyolar
@thedeathrain,

@hozgul,
flame paket var aslında arkadaşı boşa bekletiyorlar bence benim aldığım modelin yerlilik oranı belli olmadığı için diye bekliyorum diye düşünüyorum ben

facebook ve whatsapp gruplarında c-hr araç alıpta son günlerde onaylanan gönderilerede denk geldim
bende görüyorum onu ama gr paketin yerlilik oranı belli olmadığı için bekliyorum büyük ihtimalle ben ama sizi bekletmeleri mantıksız geldi bana

@Engin ÖZEN,

vergi dairesindeki memurların hızlı çalışmasından kaynaklımıdır bilmiyorum ki edirne merkez çokta araçla ilgili bir yoğunluğun olduğunu düşünmüyorum ama

@thedeathrain,

her yerde durum böyle maalesef bayiyi arıyorum çok yoğunuz diyorlar vergi dairesine zaten ulaşamıyoruz telefonlara bakmıyorlar sürüncemede ilerliyor işlemler

şimdi edirne merkezdeki toyota bayiisinin yetkilisi ile görüştüm. 2026 yılı için yerlilik oranlarının belirtilmesi bekleniyormuş. toyota ayın ilk günlerinde bildirmiş ama diğer markaların bildirilmesi bekleniyormuş. ay başından beri onaylanan bir dosya yok hepsi beklemede. il il değişiklik gösterebiliyor mesela kocaelide dosyalar onaylanırken istanbul edirne ve bi çok yerde onaylamıyolar bekletiyorlar dedi.

@thedeathrain,

çok saçma bi uygulama olmuş oysaki yerlilik oranları daha geçen ay belirtilmiş sanayi bakanlığının sitesinde net bi cevap verende yok konuyla ilgili gün mü sürecek ay mı sürecek bu süreç belli değil benim aldığım bayide başka bişey söylüyor toyotanın genel merkezi farklı bişey söylüyor ortada somut bişey yok zamanla göreceğiz ne olacağını artık ne diyelim

toyotanın bunla ilgili bi çalışması mevcut mu acaba? yerlilik oranlarını sanayi bakanlığınıda bildirdi mi bildirdiyse listeye ne zaman eklenip güncellenecek acaba

Merhaba hocam bende Edirne'deyim de sorması ayıp değlise ne kadara geldi size? Tertibatlı olarak mı satın aldınız?

beklemekten başka çare yok gibi duruyor bende genel merkezi aradım ama çok havada konuşma geçiyor siyasi süreç devam ediyor vs vs net bir şey konuşan yok ne yazık ki

Haydaa, bende gr paket icin bugun odemeyii tamamladim.. istanbul dayiz, bayi vergi dairesine basvuru yapacagiz dedi ama anlasilan aurec uzun aurecek..gr paket onay veren vergi daireleri hangileri, olmadi o dairelere basvuramazlarmi acaba?

@Engin ÖZEN,

bu ywelilik.listesi aylik bazdami, yillik bazdami hazirlaniyor acaba? Benim gordugum liatede gr sport paket yok, o yuzden vergi daireside kendince hakli, olmayan bir paketi nasil onaylasin..lakin yeni liste ne zaman yayinlanacak, digee sorun da bu..hakkimizda hayirlisi bakalim, niyeytine de girdik bu saatten sonra sorun cikarsada uzucu olur ama nasipten oteside yok, ne diyeyim. Hakkimizda hayirlisi diyelim hepimiz icin.

Üst Alt