Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Okul temizliği işi nasıldır?

Mara

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
682
TYP ile okula temizlik personeli olarak secilmisim. Enine boyuna iş nasildir, neler yapilir, mola ne kadardir, bunlari paylasabilecek olursa en azindan kafamda işin ustesinden gelebilir miyim bi' netlesir.

İlk isim olacak. Lutfen objektif yorum yapalim. 🙏🏻

Cok sevindim senin adına hayırlı olsun Mara ciğim 😍
Bence yapabilirsin en azindan deneme firsati olur senin için
Baktin çok bunaldin işten çıkarsın başka bi iş bakarsın 🤗

@Mara, Hayırlı olsun. net bilgim yok ama okulda gözlemlediğim kadarıyla yorum yapabilirim. Tenefüs saatlerinde birşey yapmazsınız. zil çalıp çocuklar derslere girdiği zaman muhtemelen lavaboları bir kontrol edersiniz. kolidorlarda sıvı dökülmesi gibi durumlar varsa paspas edersiniz. sınıflarda kusma gibi durumlar olduğunda çağırabilirler ama nadir bir olaydır. en yoğun zamanınız ders saati bittiğinde çocuklar okuldan dağıldıktan sonra mesai bitimine kadar ki süreniz olur. sınıflar ve okul içi ortak alan temizlenir. muhtemelen tek olmazsınız herkes bir katı alacak şekilde 1 saatlik bir temizlik işiniz olur 5 te zaten okul kapanır işiniz biter.

@Mara, halledersin ben sana güveniyorum, bu defa kinaye değil çalışanları gördüğümden üstesinden gelirsin "mücadeleci" kızsın sen :)

Soru işareti çalıştığın okul müdürü ve öğrenci potansiyeli olur. Kurumun amiri okul müdürü olacağından yetki onda (gerçi bu özel sektörün tamamında böyle) diğer husus da okul nüfusu ile türü?

Kalabalık olmayan ve iş yükü kısmen az olan bir okulsa değme keyfine. Şöyle 800 kişilik bir meslek lisesi ise devreye "mücadeleci" ruhun girmesi gerekebilir :)

Güven bana yapamayacağın bir iş değil.

Temizlik getir götür tasima işleri v.b başka birşey yok maaş düşük

• Beğen
Reaksiyonlar: Mara
Üst Alt