Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip2 diabetes millitus + hipertansiyon + sol böbrek atrofik için rapor oranı ne olur?

akif46

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben tip2 diabetes millitus + hipertansiyon + sol böbrek atrofik kisinin ne gibi haklari olur bu kisi ne gibi seyler yapmali

tip 2 20 ht. 10 tek böbrek fonksiy6on bozukluğundan dr.un kanaatine bağlı ama 10 üzeri verilmez sanırım bu durumda 40 ve üzeri almanız böbrekten verilecek orana bağlı görünüyor ancak pek mümkün görünmüyor

Sol böbrek % 10 sag bobrek 80 calisma orani var ben % 40 alirsam nolur molum tansiyon seker ben calismada zorlaniyom ne yapmam lazim

Son düzenleme:
dediğim gibi böbrekten fazla bişe vermezler diğerlerinide yukarda yazdım zaten

Ozaman bana faydali bisey cikmaz

Bid e ben bu hastaliktan dolayi askerden curuk aldim

Ben hipertansiyon + diabetes millitus + sol böbrek % 10 sag bobrek% 80 calisiyor yasim 23 bu yasa kadar bi iste calismadim sagligim nedeniyle ben bundan faydalanabilirmiyim

Raporum yok yukarida yazdigim gibi rahatsizligim var ben ne yapmaliyim rapor filan almak icin nereye basvurmam lazim yani bu hastaliklarla % 40 raporu alabilirmiyim yardimci olun lutfen 05532880469 telim

Üst Alt