Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip2 diabet, hipertansiyon ve kalp stendi için verilecek rapor oranı ne olur?

emin1972

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
boy 1.72 130 kg Tip2 diabet hiper tansiyonum kalp damarında 2 damarım tıkalı stend takacaklar ve dizlerimdede kireçlenmeler var iş verenım ozurlu raporu al senı ozurlu olarak ıstıhdam edeyım dıyor ancak ozurlu raporu alırsam hemen emeklide edebılır ancak rapor yüzde kac alabılırım

Tip II diabetus melütus :) % 20
Hipertansiyon % 10
Kalp için bilgim yok üzgünüm.. Geçmiş olsun

evet arkadaşlar anjiyomu oldum damar açıldı bıraz ama uyku apneside cıktı dr cbap takacan dedı ozel hastanede anjiyo oldum ve uyku apnesi ıcın testı ozelde yaptırsam problem olurmu

ve anjiyo raporunda
lmca normal
lad osteal % 30proximal %40
cx plaklı om 2 daı %30
rca plaklı dendi
sonuç kroner arter hastalığı dendi

Kalp için Ef değeri gerekli.
Onu söyleyebilirseniz yardımcı olalım.

aortgrafidede çıkan aort genıxlemıs çıkan aort 3,8 cm olculdu dıyo ef nedır anjıyodamı gorunuyo afor yapılmadı ancak sıntıgrafım mevcut 3 damar banko tıkalı dıyolardı gecen kasımda buldum şimdi ef %55 dıyor

hocam benım merak ettiklerim bir hiper tansiyon obezite kalp durumu diabet tip 2 hap alıyorum heralde sağlık raporu alırım ve öğrenmek istediğim uyku apnesi var ancak anjiyografı ve uyku testı sgk anlaşmalı ozel hastanede yaptırdım ozel hastanededen alınan raporlar devlet hastanesı sağlık kurullarında sıkıntı olmaz degılmı

O raporlar sadece referans olabilir kabul edilmez sen yetkili bir devlet hastanesinden kurula gireceksin yani baştan yaptıracaksın

bugun kurula gırdım noropadıde olmuşum toplam %64 oran cıktı

Üst Alt