Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
tanışmak isterdim şahsen ama sanaldan daha mantıklı 12 saatlık yol gelinmez ki şimiditercihler hakkinda bugun pendik yunus emre kurtur merkezind seminer var saat 2 de ben orada olacam gelen arkadaslar varsa tanisiriz
hmm 4 yıl okudm bende turhalda yavşan tarafındaamasyadamisin engin bende tokat turhalliyim hemşeriyiz
tokat merkez mı ılçe mıMerhaba arkadaşlar,
Ben de Tokatlıyımmmmm ama İstanbulda oturuyorum kaç puan aldınız ne mezunusunuz onu da söyleyin bari![]()
önemli değil herkesin gönlünde ne var o olsunTşkler engin bilgiler için dün ameliyat oldum diye ertelemişler bugün kendime iyicene geldim inş akşama doğru açıklanır çok dikkatli tercih yapınız kodları tekrar inceleniyiz bol şanslar...
Merhaba arkadaşlar,
Ben de Tokatlıyımmmmm ama İstanbulda oturuyorum kaç puan aldınız ne mezunusunuz onu da söyleyin bari![]()
arkadaşım lınk verdım ya konunun basında oraya gırseneYOK ÖYLE BİR ŞEY siz nerden bakıyosunuz biz başka ösym yemi bağlıyız
arkadaşım lınk verdım ya konunun basında oraya gırsene
zilenın kalesine çok çıktımtokat zile ama İstanbul da yaşıyorum bende![]()
linke tıkladığın zaman sayfaya ulaşılmıyor zaten bugun ıçınde aktif hale gıtırırler yorumları okusanız cvb aramak durumda kalmayacaksınızben niye göremiyorumki ?