Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

Ya bu ösymyi savunanlar neden burda dolaşıyor o zaman gidin eylülü falan bekleyin,girersiniz açıklanmışsa bakarsınız,açıklanmamışsa biraz daha beklersiniz,sonra biraz daha...ne gerek var böyle 1.5 milyon kişinin sonuçları erken açıklanmışta,50bin kişinin sonuçları açıklanmıyormuşta dimi neresi haksızlık bunun ösym sonuçta istedigini yapar.

Ocean spray

çocuk zekası sorular mı :) hadi len ordan diyesim geldi formumuzun en zekisi sensin sanırım

Sonuc aciklamada yasal sure

Millet bi ogrenmis yasal sure yasal sure biri uydurdu yasal sureyi herkes ayni lafi konusuyor ben bulamadim oyle bi yasa

Yok ben konuştum şimdi osym len var bu olan olaylardan tercih süresi nasıl uzatıldıysa açıklama süreside uzatılma durumuda var ama süreyi geçmeyede bilir bekliyip görücez

O yasal süreyi Ygs veya Lys bi uygulasın ösym de yer yerinden nasıl oynuyor. Yeter artık biran önce açıklayın şu sonuçlarıda millet işine güçüne baksın.

Süre falan geçmeyecek en geç bu salı yada çarşamba sonuçlar açıklanacak açıklanmazsa da beklenecek.eğer bazılarının (chp li fetöcü itlerin)çok istediği darbe olsaydı emekli maaşları bile ödenmeyecekti iç savaş çıkacaktı geçtim tercihlerin açıklanmasını.biraz aklınızı kullanın devlet hepimizin devleti.

İnşallah tarih doğrudur hakkımızda hayırlısı olsun. Vekilimizden de Allah razı olsun.

İyi de atanamamışsak normal kpss'ye başvuracaktık biz, hey allahım yareppim, her ihtimale karşı başvuracaz yani...

Senin burada chp propagandası yaptığın apaçık belliydi zaten bide bana siyaset yapma diyerek zeytinyağı gibi üste çıkıyordun.leb demeden çorumu anlayan bi millete hiçbir siyasi manipulasyon işlemez bunu aklınıza koyun

Aynen öyle bunun karşında para alıyorum hatta,22 yaşında bir genç olarak manipülasyon öğrendim,hatta ajanım ben :D

artık bir hafta ösymye girmeye gerek kalmadı faceden çok ösymye giriyodum elveda ösym

Oh be sonunda bilgilendirildik.İlgilenen vekilimizden Allah razı olsun.

linki tıklıyorum ama açılmıyor..linki tıklayıp açan ve okuyan arkadaş ne yazıyor o link te :)

Ajan olduğunu söylemiyorum sadece bu saçmalığın bu kadar büyütülmesinin siyasi amaçlı olduğunu seninde buna bilerek veya bilmeyerek alet olduğunu söylüyorum

Vekilimizin twitter adresinde.
"Engelli KPSS ile ilgili aldığımız bilgiye göre, 24-25'i gibi CB'nın programına göre huzurunda kura çekimi yapılacak.. #Ekpss" yazıyor.

Ajan olduğunu söylemiyorum sadece bu saçmalığın bu kadar büyütülmesinin siyasi amaçlı olduğunu seninde buna bilerek veya bilmeyerek alet olduğunu söylüyorum

Abi benim sana yanlışım olduysa özür dilerim,benden büyüksündür mutlaka,benim hiçbir siyasi partiyi burda savunma gibi bir gayem olamaz,biz bu ayın başından beri sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.Gerektiğinde AKP,gerektiğinde,CHP,MHP hepsine ulaşmaya çalıştık.Bizi duyan birinin hangi partiden çıktığı umrumda değil,sonuçta birileri bizi duydu.Benim anlatmaya çalıştığım bu ama sen direk başka şeyleri karıştırdın.Sizden çok bişey istemiyoruz,sonuçların açıklanması için çaba gösteriyoruz,sadece yanımızda olun,karşımızda değil.

Abi benim sana yanlışım olduysa özür dilerim,benden büyüksündür mutlaka

B%C3%BCy%C3%BC%C4%9F%C3%BCms%C3%BCn..jpg

Bugünde bizi kaale alan çıkmadı. Beklemeye devam edelim bakalım nereye kadar bekleyeceğiz. Her şey elektronik ortamda olmuyor mu neden bekletiyorlar anlamadım gitti. Show yapacaksalar bir an önce showlarını yapsınlarda açıklansın şu tercih sonuçları.

Üst Alt