Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

ASP Engelli Birimini Arayalim

Arkadaslar az once OSYM bizim aylardir bekledigimiz brans siralamasini degilde normal KPSS brans siralasini acikladi bende ASP Engelliler birimini aradim verdikleri cevap bizim atamalarla ilgili yada kura ile ilgili bilgimiz yok diyorlar. Aramak isteyen arkadaslar numara 03127057007

ASP nin açılımı nedir? hangi kuruma bağlı bu asp?

Atamalar onunuzdeki hafta en gec cuma gunu basbakanin katilimi ile noter huzurunda yapilacak kura cekimiyle beraber aciklanacak.basbakanin uygun gununun olusmasi sonrasi aciklanacak.puan ile atamalarda bununla birlikte aciklanacak diye dusunuyorum

yahu benim anlamadığım kurayı yine yap... kurayla beraber niye bizi bekletiyorlar... biz emeğimizin karşılığını bekliyoruz ... o kadar sınava hazırlanmışız çoluğumuzu çocuğumu ihmal etmiş kurslara gitmişiz adam yan gelip yatıp kura bekliyor ohh...

Sonuclar haftaya cuma gunu 19 agustos ta aciklanacak

Sonuclar haftaya cuma gunu 19 agustos ta aciklanacak

Kaynağın olmadan neden buraya yazıyorsun ki ? Varsa bir kaynağın ondan sonra yazarsın boşu boşunada milleti ümitlendirmezsin. Binlerce insan bu sonuçları bekliyor. İnsanları umutlandırmak hoşuna mı gidiyor?

Ösym yi aradım

Ösym yi sonuçlar ne zaman açıklanır diye aradım. Kura sonuçları ile birlikte açıklayacaklar. Kura çekimi için henüz tarih belirlenmemiş. Kura çekimi için tarih belirlenecek. Kura çekimi yapılacak. Ondan sonra sınav sonucuna göre ve kura ile yerleştirme sonuçları açıklanacak. Bu demektir ki daha biz sonuçları değil, kuranın ne zaman çekileceği tarihini beklemek durumundayız.

İlerleyen günlerde kura çekim tarihi belirlenip DPB ya da ösym sayfasından yayınlanacak.

Komedi gerçekten birileri bizim üzerimizden siyaset yapıp iki alkış alsın diye burda mağdur oluyoruz,bari bi gün verselerdi de bekleseydik.

Rabbim engelimize engel koyanlardan bunun hesabını sorsun diyecek tek kelime yok

Tabiki Açıklamazlar.

Aramzda sagolsunlar bikac arkadasimz kac defa yorumda bulunmuş sabırlı olun aciklayacaklar. Eyvallahta nie kpssyi ösysyi acikladilar. Neden sadece bizim üstumuzden rant saglamaya çalisiyorlar. Aksine en hassas davranmalari gereken bizler degilmiyiz.

sonuçların kaynağı falan olmaz hiçbiyerde yazmaz sonuçlar ne zaman açıklanıcak diye birisi söyler şu tarihte açıklanır diye yani o tarihtede açıklanmaz 30 gün süre var her gün açıklanma ihtimali var sadece bekleriz

sonuçların kaynağı falan olmaz hiçbiyerde yazmaz sonuçlar ne zaman açıklanıcak diye birisi söyler şu tarihte açıklanır diye yani o tarihtede açıklanmaz 30 gün süre var her gün açıklanma ihtimali var sadece bekleriz

Sen herhalde ilk defa ekpss ye girdiğin için bir şeyden haberin yok. Kuranın ne zaman çekileceği dpb ve ösym sitelerinde duyurusu yapılıyor ve o gün hem kura çekiliyor hemde tercih sonuçları açıklanıyor.

hani sen istihbarat almıştın... salı günü diyodun ne oldu????

Atalarımız ne demiş yalancının mumu yatsıya kadar yanar bununki de o hesap oldu.

Merhaba oncelikle tercih yapan tüm arkadaşlara bol şanslar diliyorum. Aldığım duyum neticesinde tercihler çarşamba günü saat 17:00'da açıklanacaktır. Sonuçlar gönlünüze göre olur inşallah.

Çarşamba 17:00'ı geçtik herhangi bir şey yok. Senin duyumun da yalan çıktı. Atalarımız ne demiş yalancının mumu yatsıya kadar yanar seninki de o hesap oldu.

activisiony ve PARSTURKUAZ milleti umutlandırınca elinize ne geçiyor çok merak ediyorum?

clmapo

Neymiş teröristleri temizliyorlarmış. Madem teröristleri temizliyorlar o zaman neden diğer her sınavın her şeyini açıklıyorlar da bizim tercih sonuçlarını bırakın şu tarihte yapılacak diye duyuruda yapmıyorlar çünkü bizi önemsemiyorlar başka açıklaması yok.

G3bQB2.png

hata bizde arkadaşlar kimsede suc aramayın hata tamamen bizde fazla sesimizi cıkrtmyruz

gerek sosyal medyada gerek başka bi yerde sesimiz cıkmıyor bu yzden hep geri plandayız

demirgan26

daha nasıl ses çıkabilirki? herkes hep aynı şeyi söylüyor ses çıkmıyor ses çıkmıyor... karşında ses çıkartacak insanlarmı var hayır! Bi konuşabileceğin muhatap kimsemi var hayır! ozaman sen ses çıkar dur sonuç gene aynı gene aynı...

gayet güzel ses cıkartılır bu sitede bi kardeşimz twitrdan konu actı kimse yoktu hepiniz sustunuz

öss sonuçları acklanmıyor diye twitrdan seslerini cıkartılar bizden önce acıklandılar bizde tık yok o yüzden isyan etmeyn

daha nasıl ses çıkabilirki? herkes hep aynı şeyi söylüyor ses çıkmıyor ses çıkmıyor... karşında ses çıkartacak insanlarmı var hayır! Bi konuşabileceğin muhatap kimsemi var hayır! ozaman sen ses çıkar dur sonuç gene aynı gene aynı...

bugune kadar sen ne yaptın mesela da bişi olmadı

demirgan26

ben isyan ettiğimi hatırlamıyorum ama acaba kelimeleri mi yanlış seçtim yoksa... umudum olmayan birşey için isyan etmem ben. ayrıca benim ne yapıp yapmadığım önemli değil benden önce bir sürü daha sorunlar var değilmi? Biraz daha sakin ve sabırlı olabiliriz...

Cimcimee
bakın ben zaten sabretmekten söz ediyorum dediğim şu madem sesimiz cıkmıyor mecbur beklemekten başka caremiz yok ayrıca benim lafım 90 95 alanlara benim puanım düşük ben onlardan cok uğraşıyorum benimde isyanım buna

güllerin efendisi
ben zaten sabretmekten söz ediyorm kardeşim sıkıntı yok yani benlik

Üst Alt