Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Teknoloji, eğitim ve sosyal fayda alanında fikir üretmek isteyen var mı?

sahsinamunhasir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Yazılım alanında çalışan biriyim. Eğitim, teknoloji ve sosyal faydanın kesiştiği projeler özellikle ilgimi çekiyor.

Burada bu alanlara ilgi duyan, bir şeyler öğrenmek isteyen, fikir geliştiren ya da daha önce bir projede yer almış kişiler varsa fikir alışverişi yapmak isterim.

Konunun sadece engellilikle sınırlı olması gerekmiyor. Eğitim, erişilebilirlik, gönüllülük, mentorluk, sosyal sorumluluk, teknoloji ve proje geliştirme gibi başlıklar da olabilir.

Özellikle “şöyle bir şey yapılsa gerçekten faydalı olur” dediğiniz fikirleri merak ediyorum.

Oyun tasarlayabilir misin?Telefon için düşünüyorum ben.Her güncellemede tüm kodları yenilemek gerekiyormuş telefon oyunlarında.Strajeti oyunu yapılabilir.Bir kaç resime ihtiyaç duyuyorsun o oyunlarda.Oyunun sistemini oturtmak lazım sadece.Köy gezegen veya başka bir yer düşün.Bir kaç ulus veya tek ulus yapılabilir.Asker veya uzay gemisi çeşitleri lazım.Onların saldırı savunma puanları ve karşılıklı savaşlardaki yaklaşık olasılıklar.Bu tarz bir şey düşünür müsün??Oyun alanında söylediğin alanların dışında.

Elbette, tabi çok kısa sürede şipşak bitecek bir proje değil ama dileğiniz bu yönde ise çalışma yapabiliriz hep birlikte,

@sahsinamunhasir, Boşa çıkarsam konu hikaye oyun içi bina ve birimlere kafa yoruyım.Olasılık kodları nasıl oluyor bilmiyorum ama age of empires travian ikariam gibi bişi çıkması lazım.Eskiden umaykut vardı.Selçuklu göktürk veya hun olabiliyordun.Kaynak köyün yanında beliriyordu.O tarz yerli bir şey olabilir.Amaç lazım.Umaykutta göktürk savunma da iyidi hunlar saldırı da.O noktalarda güçlü kalıyorlardı.Birimlerin savunma saldırı değerleri savaşta farklı hesaplanıyordu.

Üst Alt