Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Eve polis geleceği söyleniyor dogrumudur acaba araştırma icin ?

Ciddi mi? Şaşırdım. Buyursun gelsin...

Yalniz okullar guvenlik sorusturmasindan önce belli olurmuş. Oyle dediler mill eğitimden.

mkc1907

hocam neden başka hastanelere başvurmadınız. çoğu arkadaş sıkıntı çıkartan hastanedense başka hastanelere başvurup aldılar raporlarını. ben 1 günde aldım raporu mesela.

mkc1907 üvercinka hocamında dediği gibi farklı bir hastaneye neden gitmediniz ki ankarada bir sürü hastane var ben de soma da bir günde çıkarttım hiç bir zorluk çıkmadı

Aldım en sonunda dün de başvuruyu yaptım hastaneyi şikayet ettim üstüne bide hastane müdürünü araya soktuk.Bana daha önce başvururkrn deseydiler sistem bozuk diye bende sizler gibi başka hastaneye giderdim yeniden karaciğerde az yapğlanma varmış bunun için ultrasyon istediler onada gün veriyorlar başka hastanede de isterseler yetiştiremem diye korktum benim normalde tüm işlemlerim geçen hafta perşemde bitti cuma rapor vermeleri lazımdı zor güç aldık. Evraklarıda teslim ettim.

Banada hemen olmaz 1-2 ayı bulur dediler.Güvenlik soruşturması yapılmadan nasıl okul belirleyecekler arkadaşlar.

üvercinka
Banada hemen olmaz 1-2 ayı bulur dediler.Güvenlik soruşturması yapılmadan nasıl okul belirleyecekler arkadaşlar.

Yoo belirlenebilir okullar. Belirlenemeyecekse ilce tercihlerini de guvenlik sorusturmasi neticelendikten sonra alırlardı diye düşünüyorum. Bu arada sizden de ilce tercihi aldilar degil mi?

Bizi ilcelere mi veeecekler yoksa merkez okullardan biri mi olacak acaba ?

arkadaşlar ben hakkariye atandınm bizim güvenlik soruşturma formları daha geçen hafta emniyete gönderdiler kaldığım ilçede polısler bizim muhtara beni sormuşlar yanı emnıyetten çıkar çıkmaz göreve başlayacağız

selamun aleykum arkadaşlar şu anda kadrolu çalışanların çalıştığı yerde asaleti onaylanmışsa aday olmaması lazım. birde sorum olacak. Biz çalışanlar atandığımız yere giderken yolluk alabiliyor muyuz. ben kararnameme bakmadım. Kararnamede naklen atamamı yazıyordu

huzuruislam

Kararnameye nerden bakiyoruz birde ozel sektorde çalışan ogretmen devlete gecince asalet kaldirmasi gerekiyor mu

bio88

Özel sektörden geçince olmaz orda aday olarak başlayacaksın. karnameye atandığınız il müdürlüğünde bakabilirdin.

huzuruislam

Kadrolu çalışanların aday olmaması gerekir derken kesin bir bilgi mi.Çünkü Milli Eğitim Müdürlükleri biri adaylık var diyor,biri yok diyor. Yardımcı Olursanız seviniriz.

Bence olurlar. Çünkü meslek degisikligi soz konusu. Kisinin meslegi icra edip edemeyeceginin degerlendirilecegi bir süreç. Memurlukla bir ilgisi yoktur diye dusunuyorum. Ben de milli egitimle bugun konustum. Okullarımız onumuzdeki 2 hafta icersinde belli olurmuş. Sorusturma da agustosu bulurmuş... hayirlisi artik...

Valla bana oyle dediler. Ya onumuzdeki hafta ya da bir sonraki hafta gorev yerleriniz belli olacak dendi. Sorusturma da agustosta sonuclanir eylulde de baslarsiniz dedi adam😊

Ağustos 15 dendi ama okul belli olmasini soylemediler

O tarih guvenlik sorusturmasinin sonuclanacagi tarihtir buyuk ihtimalle

hocalarım. ben haziran ayında mezun olacağım. şubat atamasında başvuru yapamadım. önümüzdeki aylarda 3. bir öğretmen ataması olacak mı? bilgisi olan var mı?

Zor bir ihtimal. 2018 e kalir gibi geliyor bana. Tabi bu benim fikrim

arkadaşlar bu sabah farkettim benim mebbis sisteminde kurum bilginiz değişmiştir yazıyor. Şu an soma ilçe memde memurum İstanbula atandım mebbis isteminde somada görünmüyorum, soma mem atamadaki abi de baktı bizde görünmüyorsun dedi acaba bakanlık oraya vermiş olabilir mi sizde de böyle bi durum olan varmı arkadaşlar acaba mebbis sisteminden atandığımız kuruma mı aldılar bizi

anladım hocam teşekkür ederim hayırlısı inşallah

evet atandığınız il milli eğitim sayfasında görünüyorsunuz.aynı durumu yasadım .bi şekilde kendimi bulunduğum kurumda gösterdiler tekrar.yetiştirme sürecinde aday öğretmen yazıyor mebbis bilgilerimde

haci

Şimdi bende tarım bakanlığında çalışıyorum. Muvafakatım gelirse burdan ilişiğim kesilir mi yani bu ay muvaafakatım gelse hemen milli eğitimde öğretmen olarak mı maaş alacağim açıklarsanız sevinirim.

huzuruislam

yok arkadaşım ilişiğin kesilir öğretmen maaşı falan alırsın demedim.sadece atandığımız milli eğitimde gözükmeye başladık dedim.yine kendi kurumuma aldırdım kendimi ama aday öğretmen yazıyor memur yerine.hizmet sınıfım yine gih olarak duruyor eğitim -öğretim değil.

Üst Alt