Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

@grcnckr

Ama fotocu olculeri var dedi hangisini yaptiricam ?

Guvenlik soruşturması formu nasil dolacak ben anlamadim 3. Baslik ve en sondaki nufus cuzdani onaylayanin muhru falan o nasil olacak?

yakups hocam iyi akşamlar bir sorum daha olacaktı size. güvenlik soruşturması formunda en son çalıştığınız yeri soruyor. babam 2008 de 5 günlük bir sigorta yaptırmış bana yani 5 gün çalışıyor gibi görünüyorum . bunu yazmam lazım mı . birde 2008 de 18 yaşımın altındaydım bir sıkıntı olurmu

O güvenlik soruşturma formunda en alt kisma ne yapacağım bi anlamadim Ankara il meb muhtar nufus Müdürlüğü nden onaylatin dedi o formu mu onaylatacagim?yoksa baska bir islem mi var

ankara meb onaylatın demiş hocam en altta nüfus cüzdanı suretini onaylayanın kısmı var bildiğim kadarıyla o kısmı onaylatacaksınız muhtarlığa başka bir form değil

Teşekkürler hocam

Bu arada millet niye suskun bi sey mi oldu herkese ?

Kendi derdimize dustuk hocam. Bir rapor icin yarin 7.kez hastaneye gideceğim. Inşallah bu kez verirler. Vermezlerse hic iyi seyler olmayacak. Kararnameler gelmis ama il meb ancak eylulde başlarsınız diyor...

İnşallah halledersin hocam bana da il meb ancak eylulde dedi hatta calisiyorsan ayrilma acele etme dediler

Sagolun hocam. Bugun hallettim cok şükür. Sirada meb var. Belli zaten eylulde başlayacağız. Allah darda olanlara yardim etsin, atanamayanlara da hayirli kapilar açsin artik ne diyelim.

Aranızda sosyal bilgiler öğretmenliği olupta atanan var mı ? Atandıysa kaç ile atandı ? taban puanını çok merak ediyorumda sosyal bilgilerin. Bende sosyal bilgiler öğretmenliği okuyorum

Arkadaşlar ben dün evrakları teslim ettim güvenlik soruşturmasında ki en alt kısmı nüfus sureti onay kısmını siz doldurmiycaksiniz mem kendi onaylayacak

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Taban Atama Puanını Şimdi Gördüm. Ben daha 1.sınıf çömezim biraz erken konuşuyorum ama 2020'de atanabilirmiyim acaba o zaman mezun oluyorum :) :)

Ceren2011

Bana muhtarlik ya da nufustan onaylatin dediler. Onaylayanin ismi kismini anlatim da sureti yazan yere ne yapicaz anlamadim. Bu arada normal vesikalik mi çekiyoruz arkadaşlar?

Biometrik fotograf olacak daha dogrusu bundan sonraki tun devlet kurumlarina verilecek resimlerin cogu biometrik resim olacak.

bio88

Meslektaşlarımın fikrini almak istedim. Her yerde kpss ile atanamayacağımız yüzümüze vurulunca belki burada biraz içim rahatlar dedim. Siz neden sinirlendiniz ?

Hocam İzmir mem de güvenlik sorusturmasi kagidindaki nüfus sureti ad imza mühür kısmını boş bırakın biz dolduracaz dediler normal vesikalık fotoğraf yapıştırın dediler geçen hafta sordum ona göre evrakları doldurdum

Hocam daha cok erken acele etmeyin

Ankara farkli soyledi hocam her il kendine göre ayarliyor bilginize

evet arkadaşlar dün(18 nisan salı günü) istanbul milli eğitime gidip evrakları teslim ettim. Güvenlik soruşturmasınının en alt kısmını boş bıraktım onlar dolduracaklar(onaylayan mühür imza vs. kusmını) diplomamın aslını götürmüştüm fakat benden bi tane noter tastikli örneğini istediler onu da noterden onaylatıp verdim. mevcut olarak milli eğitimde memur olarak çalıştığım için güvenlik soruşturması bittiği vakit kurumunuza resmi yazı ile kararnameniz gönderilecek dediler bunun üzerine bende dilekçe vererek ayrılışımı gerçekleştireceğim. zamanı hakkında bilgi verilmedi büyük ihtimal ağustosun ortalarında görev yerlerimiz belli olur eylülde de başlamış oluruz göreve. çünkü sözleşmeli alımı da oldu artık hep birlikte başlatırlar bizi nasip geç olsun güç olmasın :)

Arkadaşlar ben bir haftadır ankara hastanesinde uğraşıyorum rapor almak için pazartesi heyete gireceğim Ankara Hastanesinde sistemi yeniledikleri için sonuçlar 7 günden fazla sürüyormuş çıkması konuyu Bimere ve Cumhurbaşkanlığına mesaj attım evraklar yetişmeyecek diye psikolojim bozuldu tüm arkadaşlar destek olun başvuru süresini en az 5 gün ertelettirelim. Şunuda belirtmeden geçmiyeceğim iç hastalıklar bölümü ultrasyona gün veriyor oda en erken 1 hafta bir çok kan testi bu sonuçların çıkması hastanenin bilgisayarlarının gidip gelmesi çok zor arkadaşlar 3-4 günde Ankaradan rapor çıkarabileceğim yer varmı?bilen biri varsa özel hastane raporu kabul ediliyormu?

Şimdi biz 28/04/2017 tarihine kadar evrakları yetiştiremezsek hakkımız yanıyor mu? Yanıyorsa o kadar emek okadar maddi ve manevi sıkıntı yazık.Engelliler.biz yöneticilerininde konuya ciddiyetle yaklaşıp arkamızda durmasını rica ilgili makamlara onlarında şikayet bildirmelerini istiyoruz.

Kismet olurda atamamiz tamamlanir ise baslarsak kadrolu muyuz yoksa sözleşmeli mi ?

Teşekkürler hocam Allah razı olsun bu mubarek gecede dualarimizin gercek olmasi dileğiyle

Ne demek hocam.Ama unutmayin ilk 1 yiliniz stajyer olarak gececek.Adaylik bitmeden tam anlamiyla kendinizi kadrolu saymayin.Herkesin Mirac Kandili mubarek olsun.

hocam siz hangi hastaneden aldınız raporu acil dönüş yapabilirmisiniz.Ben Ankara hastanesine başvurdum 18/04/2017 de daha hala raoru yazamadılar sistemleri bozukmuş.
bio88

Hocam hastaneyi aradiniz mi zaman kisitli sonucta farkindalar mi

bio88

Aradım hocam ta hastane yöneticilerine kadar hatta bakanlığa yazdım süre uzatılsın diye oradanda olumsuz cevap geldi. 8 gündür bir sonuç çıkaramadılar sitemlerinde yenileme varmış. Allaha dua ediyorum artık.Siz hangi hastanede kaç günde aldınız raporu ayrıca güvenlik formunun altını muhtara mı onaylatacağız.Mal bildirimini ilde mi dolduruyoruz kusura bakmayın bir sürü soru sordum.

Üst Alt