Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Hocam kararname geldikten sonra kaç günümüz var il mem e gitmek için? İl dışı 15 gün denilen süre bu sanırım.

Valiliklere gelince oyle bir sorusturma yapilir mi bilmem ama kararnameniz il mem e geldikten sonra oyle bir sorusturma yapilmaz.

15 gun sure farkli illere atananlar icin ayni illere atananlar teblig edildigi gun baslamak zorunda.

Kararname çıktıktan sonra 15 gündür eğer memeur olup görevlendirme olsa idi il içi ertesi gün başlanır
Soruşturma hertürlü var çünkü 15 Temmuz sonrası çıkan KHK ile devlet nemeurlaeı arşiv ve sicil araştırmasına tabi olmak zorunda engelli de olsan memersun 2016 ekpss ile ilk atama ile atanıp hala göreve başlamayan engelli arkadaşlar var

grcnckr

Peki kararname çıkınca kac güniçinde mebe gitmek lazim ben daha raporu halletmedim de

Kararname çıktıktan sonra sizi ararlar siz gidersiniz evraklarınızı verdiğiniz zaman onlarda valiliğe göreve başlama oluru yazarlar yazdıktan sonra vali onayı verir ondan sonra devletin memuru olursunuz sonrasını milli Eğitim durumunuza göre sizi okullara atar

engelli fiziksel veya başka bişey olarak ayrım yapılması çok saçma ör:%50 fiziksel engeli olan biri %50 ruhsal engeli olan biri aynı demektir yani bu rapor 2 si içinde aynı anlamı taşımaktadır %50 çalışamaz demektir

haci

atandınız mı ? kaç puanla nereye ?
ben de kimyacıyım 2018i bekliyorum ilk kez girecem

arkadaşlar Aydın şube müdüründen kararnameler geldikten sonra güvenlik soruşturması vs. 10-15 günlük bir sürecin geçeceğini öğrendim.yine sabretmemiz gereken süreç var Allah kolaylık versin

Arkadaşlar oncelikle atanan arkadaşlara hayırlı olsun. memur olupta atanan varmı ben tarimda memurum muvafakatname almam lazım ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mi

arkadaşlar Aydın şube müdüründen kararnameler geldikten sonra güvenlik soruşturması vs. 10-15 günlük bir sürecin geçeceğini öğrendim.yine sabretmemiz gereken süreç var Allah kolaylık versin

Iyi ya 10 15 günseolur sorun yok

Arkadaşlar oncelikle atanan arkadaşlara hayırlı olsun. memur olupta atanan varmı ben tarimda memurum muvafakatname almam lazım ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mi

ben milli eğitimde memurum hocam bizde muvafakatnameyi il mili eğitim müdürü verecek dediler , hatta matbu bir dilekçe de var.

Hocam atandigimiz milli eğitim müdürlüğü mı verecek ben bitlise atandım

huzuruislam

muvafakatnameyi mi soruyor sunuz hocam. muvafakatnameyi çalıştığımız kurumdan alacağız atandığımız kuruma vereceğiz.

Peki hocam ne yapmalıyım nereye basvurmaliyim soruyorum herkes farklı bir şey söylüyor

huzuruislam

bulunduğunuz kuruma başvuracaksınız matbu muvafakatname dilekçesi var onu doldurup verin kurum müdürü onaylayabilir mülki amire de gidebilir kaymakam valiye

burhand.

ek 4/b muvafakat belgesi olarak geçiyor internetten indirebilirsiniz

Hepinize teşekkür ederim çok sagolun. Ben calistigim kurumun bakanlığıni aradım atandığım yer senin kurumuna yazı yazacak o şekilde olur dediler. Memur arkadaşlar bide gittiğinizde yolluk alabiliriz herhalde

Arkadaslar üniversitelerin eğitim araştırma hastanelerinden rapor alsam olurmu öğretmenlik yapabilir raporu

Arkadaşlar bakanlık 17-28 Nisan 2017 tarihleri arasında evrakları atandıkları illere götürmeleri için duyuru yaptı. Atanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun.

Hayirli olsun hocalarim hepimize Allah yüzümüzü egdirmesin

Üst Alt