Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Amin. Darısı atanamayanlarin başına

Arkadaslar okul tercihlerini nasil yapicaz bilgisi olan var mı?

taban puanları da yazalım lütfen arkadaşlar atanan atanamayan herkes yazsın zaten sonuç ekranında görünüyor.teşekkürler

Hocam atama ekranında yazıyordu branş minimum atanma puanı diye sosyal bilgiler 58 ile kapatmış oluyor

Atanan herkese hayırlı uğurlu olsun İnşaAllah,
Muhasebe ve Finansman 1 kontenjan
Alan Minimum Puanı: 1. Öncelik - (76,238190)
benim durumum ise;
2. Öncelik - (73,968030)
Arkadaşlar atanamayan ikinci öncelikler için bir şeyler yapalım.

Haaa şimdi oldu benim 77 puanim 1.oncelik taban ise 61 puan

Arkadaşlar ben 5 yildir bekliyorum. Ben felsefeciyim. Bizim bölüm 79 puan ile kapatti. Ben 76 puan almiştim ve atanamadim. Ağlamamak icin kendimi zor tutuyorum. Ne olur benim gibi atanamayan arkadaşlar icin bir şey yapalim

Cografya 77 puan ile ilk tercihim olan istanbula atandim 63 ile kapandi. Darisi atamasi yapilmayan diger hocalarima :)

Selamünaleyküm Arkadaşlar,
Öncelikle Şubat Ayı 1500 engelli öğretmen atamasında atanan herkese hayırlı uğurlu olsun İnşaAllah,
Muhasebe ve Finansman Bölümüne 1 kontenjan verildi.
Alan Minimum Puanı (Taban Puan): 1. Öncelik - (76,238190)
benim durumum ise;
2. Öncelik - (73,968030)
Arkadaşlar atanamayan takriben 100-120 ikinci öncelik öğretmen adayları için bir şeyler yapalım.
Allah razı olsun. Saygı ve Sevgilerimle...

Hani 1462 başvuru vardi ve 1500 kadro vermişlerdi. Hani kimse açikta kalmayacakti. Felsefe mezunu bir engelli olmak bizi vatandaşliktan mi çikariyor.

benim arkadaş tarihten girdi sıralaması 400 dü o da kaldı 145 aldılar atanamayan çok var

76 puanla yerleşemedim sizce ne yapabilirim. Benim gibi atanamayan arkadaşlar için yeni kontenjan açmalari icin ne yapabiliriz arkadaşlar.

bimere yazalım Ankara ya gidelim bir şeyler yapalım bana özelden de ulaşbilirsiniz telefonda konuşuruz

Benim siralamam 33 tü. Bu sene de evde kaldim

Hocam ben Ankaradan cok uzağim. Ama çektigim acilardan dolayi Ankaraya kadar gelirim. Ama birlik olup sesimizi duyurmamiz lazim.

70 puan tarih ne yazik ki ben de atanamadim 74 puanla kapanmis.Hani kimseyi geride birakmayacaklardi.Neyse hayirli olsun herkese.

Ben sosyoloji mezunuyum. Formasyon aldım 81.500 ile zar zor atandim felsefe 79. 800 de kapandı

Her halde en yüksek felsefe kapandi

Atanan arkadaşlara hayirli olsun. 76 puan ile atanamayinca atananlari tebrik etmeyi unuttum...

Evet her zamanki gibi felsefe rekoru kirdi

sınıf öğretmeniyim 1. tercihim aydına atandım taban puan 55,78 .atananları Allah utandırmasın atanamayanların da en kısa zamanda atanmalarını dilerim.

Merhaba hocalarım ben sosyal Bilgiler ögretmeniyim 74, 377 ile ilk tercihim Gaziantep'e atandım, taban pyan 58, 101
Herkese hayırlı olsun
Atama bekleyen diger arkadaşlar adına bişeyler yapmaktan yanayım başlatılacak her türlü çabaya katılmak isterim...
Allah tüm engelli ögretmetmen arkadaşlaında atanmasını nasip etsin🙏

Birde aday öğretmenlik sınavı varmış bu kesin mi arkadaş lar

Arkadaslar alacagimuz saglik raporunda engelimizle ilgili birsey yazacak mi?

Ozzgeblk

benim kimya. ben 2018 de sınava gireceğim inşallah yeni engelli oldum.

şu an taban puanlara bakmaya çalışıyorum. senin bölümün taban puanı kaç acaba

seroz

Alan minimum puanı : 1.öncelik 52,76
ben 68.71 1.tercihimle atandım

Murat.21

yazacaktır.hatta bazı işlerde çalışamaz gibi notlar da düşülebiliyor engel durumunuza göre

Üst Alt