Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Neden böyle bir tahmin hocam hep bir iki gune açıklanıyordu

Hocam erken bir tarih olsaydi aciklamasi onden gelirdi. Gelmedigine göre biraz bekleyeceğiz.

Arkadaşlar geçmiş yıllarda cumartesi günü açıklanmış 8 kasım 2014 ama bu tarihe haber sitelerinin tarihinden ulaşabildim meb önceden açıkladıda snradan haber sitelerinemi düştü onu bilmiyorum 1 temmuzda cuma'ya geliyo başka bir yıldada pztesi açıklanmış...eğer hafta sonuda açıklanabiliyorsa haftaya kaldı gibi düşüncelere kapılmıyalım:))

Acizga
Hocam matematikten olasılık ihtimal konusuna bu kadar calismis olsak simdi coktan yerlesmistik .

bio88
Hocam ben ruyamda ayin 13 ya da 17 si gibi görmüştüm. Belki de onub etkisindeyim. Ama o kadar kalmaz inşallah. Herkes baski yaparsa haftaya aciklanir. Ben bimere yazdım. 147 yi aradim. Meb ikgm nü de aradım. Artik hayirlisi diyelim.

Annemin anlattigi bir hikaye vardır. Adamın inegi hamileymiş. Bir komşusu devamli ne zaman doğuracağıni sararmış. Adam da sonun da" be hey komşu hamile olduğunu biliyoruz ya, elbet doğuracak!" Demiş. Bizim de bu mesele, bizim inek de hamile ve son gunleri elbet doguracak arkadaşlar 😊 Allah bizimle olsun ve tum bizim gibi gözü kulağı kapida olanlarla...

Hocalarım hepimiz heyecanlıyız, hemen olsun istiyoruz ama biraz sabırlı olmakta fayda var. Bakın, meb bizi birçok konuda kandırdı şu tarihte açıklayacağız, yok şu tarihte duyuru gelecek dediler hiçbiri olmadı. Bizi geçin koskoca milletvekili reel ekibin yöneticisine mebden aldığı tarihi verdi o bile tutmadı. Normalde mebin tavrı bu. Şu süreçte ise tek konuları bizim için uğraşmaları, şu an bizler şehirlere yerleştiriliyoruz, bunun için uğraştıklarını söylediler. Yani çoğunuzun bahsettiği gibi tek tuşla halletme olayı bu atamada yok. Çünkü hepimiz engelliyiz ve çoğumuzu uzak yerlere vermemeye y da kendi şehrimize almaya uğraşıyorlar ama sayımızı 1500 olduğu için bzı bölüm ve şehirlerde de oldukça yığılma var. Yani şunu demeye getiriyorum; meb uğraşıyorum diyorsa bu sefer cidden bizim için uğraşıyorlar. Birazdaha sabır içinde, dua ile beklemeliyiz. Derler y geç olsun da güç olmasın diye, o hesap işte... saygılar...

gencebay

hocam bşbakana durumu anlatan mektup verildi, bennur hanım kkonudan haberimiz var ilgileniyoruz dedi ankarada diğera arkdaşlar eylem yaptı yapılması gereken her şey yapıldı tweet etkinliği yapıyoruz sürekli tamamen mebin inisiyatifinde artık herkes elinden geleni yaptı çünkü. bir durum olursa yine yapılack ama dediğim gibi her şey yapıldı

o zaman artık dua vakti.
gökleri yaratan isterse un ufak eden yarabbi, sen yardım et ve bize hayırlısını ver,
hem dünya da, hem ahirette sürur ver,
engellerimize, hastalıklarımıza ve gelecek musibetlere sabır ver, şifa ver,

Le ilehe ille ente subhaneke, inni kuntu minez-zalimin, hasbunallahu ve ni'mel vekil.
Allahumme ıkdı hecetine, eddıl işğeline ve evinne fid dünye ve fil ahiretu ve ecirne ve ecir velideyne ve ummeti seyyidine muhammed(asm) minen nar ve min kulli nar vel azabil kabri veniran. Ve fitneti mesihiddecali vesüfyan vel fitnetil ehirizzaman. Bi affike ya mucir bi affike ya rahman. Amin amin velhemdulillehi rabbil elemin

Son düzenleme:
İnşallah ama pek umutlu değilim. En azindan bugün ne zaman aciklayacaklarini duyursalar

bencede en azından günü bilir bekleriz.belirsiz bir şekilde beklemek can sıkıcı

Hiçbir haber yok. Iyice gerildik. Biri bizi adam yerine koyup bir açıklama yapsa keşke....

keşke yapsalar mülakatların arasında kaynamayalım da

verilen bilgiye göre bugün açıklayacaklar, yani aradığınızda öyle diyorlar.

ben aradım bilgi yok henüz dediler size öyle kim söyledi hocam

cennetgülsevdi
gerçekten öyle mi dediler hocam bana belli değil dediler şaşırdım geçiştirmek için söylemiş olmamışlardır inşallah

şuan bende konuştum netlik yok ama bugun acıklanabilir dedi bayan.
15 53 ile biten numarayı arayabilirsiniz dedi. ben burayı aramadan önce orayı aramıştım orası tarih belli değil dedi burası bugün içinde olabilir dedi nasıl böyle 2si farklı konusuyor anlayamadım

Hep meşgul. Siz mi ariyorsunuz yoksa

evet hocam ben aradım

bir kez de sonu 15 53 olan yeri siz arar mısınız?

Ben esimin adiyla yazıyorum. Aslinda kadınım ve gebeyim. Ayni zamanda akciger ve kan hastalığım var. Bu stres de üstüne tuz biber oldu. 16.00 gibi aciklandi açıklandı yoksa kalır daha.

Murat.21

hocam kendinizi sıkmayın illa açıklanacak zaten sağlıktan ötesi boş. kendinize zarar verdikten sonra atansanız ne olacak herşeyden önemli olan sizsiniz :) en azından cocugunuz için olumlu düşünüp ferah tutun kendinizi bebeğiniz üzülüyordur emin olun :)

Oyle tabi. Sağolun hocam 😊 Allah büyük. Ruyamda beni camiye imam olarak atmışlardı. Nasil bir bilincaltiysa artık 😊 neyse inşallah iyi haberler aliriz hocam

saat 6 yı da bulabilir acıklamaları

evet inşallah temiz haberler alıcaz

Olsun da 6 olsun hocam. Ben yarina da razıyım. Yeter ki aciklanacagini bilelim. Ya latif cellecelalühü

Üst Alt