Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Sayın hocalarım sabırla beklemeye devam edelim.Bakanlığın bu kadar beklemesinin altında bize güzel bir sürpriz yatıyor olabilir.Belki de her birimizi yaşadığı şehirde veya memleketinde görevlendirirler.Allah yardımcımız olsun...

rüya gördüm hayırdır İnşaAllah kontenjanı 1500'den 2000'e yükseltiyorlardı herkesin atanması için...

Hangi sayfadan bakıyorsunuz link atabilir misiniz

Guvenlik soruşturması gorev yeri falan ne olacak peki

arkadaşlar branşları ve taban puanları yazar mısınız
benim arkadaş TARİH bölümünden girdi taban puan 74.13 müş.
bu puanları yazarsanız en azından bir sonraki için bir önbilgi olur.
ben kimyacıyım 2018 de sınava gireceğim ve taban puanı kaçtan kapadı merak ediyorum

Arkadaslar atanamayan var mi inşallah yoktur. Edebiyat taban puan 53.64 müş.

Hocalarım atanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum :) çok mutluyummmm ilk tercihim olan İstanbul'a 69 puan ile atandım branşım sosyal bilgiler :) minimum atanma puanı sosyal bilgiler için 58 :) herkesi tekrardan kutluyorummmm :):):)

bende atanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. bende atandım çok şükür . 76 manisa Türk Dili ve Edebiyatı

Yine atanamadim :( bizim bu 2.ci onceligimiz ne zaman bitecek :( madem böyle bişey var niye formasyon veriliyor :(. Atanan arkadaşlar atanmaniza çok sevindim. Hayırlı olsun hepinize

Herkese iyi akşamlar. Atanan arkadaşları en içten dileklerimle kutluyorum. Benim gibi kontenjan mağduru olup da atanamayan başka arkadaşlar var mı acaba?

en erken ve en geç ne zaman göreve başlama işlemlerini yapabiliriz, hiçbir bilgi yok. Şartlar gereği 12 nisan sonrası başlama işlemlerine başlayabilirim, o zamana kadar geç olur mu sizce,? Öğretmen olabilir raporu vs. süreci var.
Bilişim taban - 57

1.500 sayısını verenlere ve 2016 ekpss katılmış her engelli öğretmen adayının atanması için mücadele etmeyenlere ankaraya gidip benim adıma benim hakkımı savunmayıcı çalışmalar yapanlara hakkım haram olsun . Allah bu dünyada'da öbür dünyada'da çıkarsın inşAllah.

Arkadaslar bende atandım ilk tercih puan 69,5 inş.tek yapı tasarım herkese hayırlı olsun

Üst Alt