Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

raporu onceden alabilirsiniz problem yok ama atanıp alırsanız hic zorluk çıkarmazlar

Arkadaşlar direk bakanlığı aradım yetkili kişiye beni bağlayın dedim ve 3 tane farklı numaralar vererek en son görüştüğüm kişiye net olarak cevap verin dedim cevabı şu şekilde oldu ; şu anda tamamlamaya çalışıyorlar ne zaman açıklanacağını bilmiyorum internet sitemizden takip edin.''sonra ben bir fikriniz varmı diye ısrar ettim ve aynı cevabı verdi yani en yetkili makamdakiler bunu söylüyor neyin çalışmasını yapıyorlar anlamış değilim bu bakanlık istese onay bitiminden bir saat snra açıklar hersey elektronik formatta kimin nereye atandığıda belli bu bilgiyide sizinle paylaşmak istede herkese hayırlı olur inşAllah...

Arkadaslar bana gulmeyin ya da kızmayın ama ben ruyamda 17 nisanda aciklanacak duyurusunu gördüm. Ya 13 tu ya da 17. Bilinçaltı midir dogru mu cikar onu göreceğiz artık. Umarim bilinçaltidir da biran önce aciklanir.

Murat.21

Hocam öncelikle size kimsenin kızmaya veya alaya almaya hakkının olmadığını düşünüyorum elbetteki rüyayı kişi kendisi göremez ancak ve ancak gösterilir ve tevile (yoruma) açıktır yalnız mebden tlfnla görüştüğüm o kişinin ses tonundan anladığım ve hissettiğim kadarıyla daha kısa bir süre sonra açıklanacak :))

Bahsetiğiniz rapor sürekli engelliler içinde geçerli mi yani atanırsak yeniden heyet raporu mu alıyoruz...

Refika Akkuş

Ya hocam bu rapor engelli raporu değil süreli süresizle bir alakası yok bu sadece öğretmenlik yapabilirmisin yapamazmısın onu gösteren rapor ve çok ağır bir engel yoksa çok rahat alınan bir rapor..bunun içinde arkadaslar çok erken davranıp almışlar halbuki şehir dışına atananlara 15 gün süre tanıyorlar bi atanalımda bi kararname gelsinde bunlar en kolay işler evham yapmıyalım olurmu

Rapor nasıl yetişir ki bir günde hocam. İl Milli Eğitim e yazı gitmesi bir kaç gün sürerse ancak yetişir rapor diye düşünüyorum

Bence atama belli olsa da olmasa da yarin en geç p.tesi buz heyete basvuralim. Tedbir sünnettir.

Is yerinden nasil izin alicaz hocam zaten 3 kurusa tabii özel sektördeyiz bi saat izin bile yük geliyor adamlara ...

Hocam heyet gününe denk gelirse 1 günde bitiyor da heyet salı perşembe burdaki hastanede. Misal yarın aciklansa benim rapor saliya kalır gibi.

heyete sokmadan raporu alanlar oluyormuş. şahsen ben girdim 2 soru sorup gönderdiler. bugunde teslim alıcam.

bugun pek umudum kalmadı artık önümüzdeki haftaya kalmış gibi geliyor

Ben önümüzdeki haftaya razıyım . Referandum sonrasina kalmasin da...

Hocalarim ben raporumu aldim. Karar da ogretmen olarak gorev yapmadinda sakinca yoktur . yurdun her bolge ve iklim sartinda gorev alir yazmislar.

Resmi baska bir yere yukleyip buraya linkini ekleyebilirsiniz sadece raporun alt bilgi kısmını atmanız yeterli özel bilgileriniz yer almasın.

artık haftaya kaldı nasipe
mesaj kutusu dolu olunca mesajlar gitmiyormu ?

Öncelikle herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben bir patlamada bacağımı kaybettim ve 1 senedir protezle yaşıyorum. Ekpss tercih başvuruşu sırasında kimliğim kayboldu ocak ayından sonra kaybettiğim için kimliğim hemen çıkmadı bana yeni kimliklerden vereceklerini söylediler. Bu süreç içerisinde işlemlerimi bana verdikleri bir geçici kimlik belgesi ile yapacağımı söylediler. Acaba bu belge bir sıkıntı yaşarmıyım 3 hafta dolmasına rağmen kimliğim bana ulaşmadı. Bide gecen yaz ataması yapılan arkadaşlar sanırım ösymnin branş bazında sıralamasına girmediler sanırım. Coğrafya 13 atama almıştı geçen sene ekpss den benim sıralamam o zaman 31 bu yeni açıklanan sıralamada yine 31ci sıradayım. Teşekkürler bu arada aranıza yeni katıldım.

Üst Alt