Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Arkadaslar simdi hastanedeyim 200 tl talep ettiler ne dediysemde ucret talep ediyorlar ne yapmam lazim

vermeyin tkhk.gov.tr bakın orada bir yazı var onu gösterin ben o yazı saysinde ücret ödemeden aldım

26 temmuzda paylaşılan bir yazı onu gösterin
EKPSS Sonucu Atanan Engelli Adayların Sağlık Kurulu Raporları Hakkında
başlığıda bu

eğer şuan ödediysenizde yazıyı gördükten sonra gidip mali işler müdürlüğüne başvurup geri almayı deneyin

http://www.tkhk.gov.tr/Dosyalar/515303ff03d64930b93be7878b0979b8.pdf

Arkadaşlar ben meb147 yi aradim . Atama tarihiule ilgili bit duyuru yapilmasi konusunda talep formu oluşturdum. Litfen siz de yapin ki biran once tarih belli olsun ve biz de onumuze bakalım allahın izniyle.

evet belki aniden acıklanır duyuru olmadan olabilir mi acaba ?

Zor bir ihtimal...

Ben de sizin gibiyim. Elim hep telefonda. Valla cok çektik. Artik aciklasalar da kurtulsak.

evet sürekli sayfa yenilemekten yoruldum acıklanmayacagını düşüne düşüne

Cok Tesekkur ederim hocam bende hemen bas hekimlige ciktim. Ekpss atama basvurumu gosterdim. Fotokopisini alip tamam ucret almiyoruz dediler

Meb ikgm nü de aradim cevap yok. Bu arada arkadaslar hastanede direkt heyete mi basvurdunuz?

üvercinka

ne demek hocam ben 1 saat ugrastım vermemek için haberleri yoktu birseyden üstelik temmuzda cıkan bir karar olmasına ragmen. cok kişiden alınmış öyle..

Ozzgeblk

Hocam sormayin bende cok ugrastim. Bas hekim halletti. Gercekten kimsenin haberi yok. @bio88 saglik kurulundaki memurlar ucret isteyince bas hekimlige ciktim.ogretmen Tercih basvurumu gosterdim fotokopisini aldi tamam ucret odemiyorsunuz dedi. Sizde almaya giderken yaninizda goturun hocam tercih basvuru nushanizi

bio88

direk sağlık kurulu odasına gidiyorsunuz oradan yönlendiriyorlar kimlik fotokopisi ve resim almayı unutmayın yanınıza

hayır 1 günde 7 doktor gezdim kurulu beklediim cuma günü de alıcam insallah. özellikle saglık kuruluna belirtin her iklim kosullarında öğretmenlik yapabilir diye eger saglık durumunuz elverirse

Size yazmadim onu hocam bio88 hocamaydi cevap.

Aldiginiz raporun gecerlilik suresi nedir peki hocam

cuma günü aldığımda söyleirm hocam o konuda bilgim yok. zaten bi bu iş için kullanılacak diye biliyorum oran yazılacağını pek düşünmüyorum

Atiyorum bu mart ayinda aldik diyelim. Nisanda da atandık. Adamlar tutup bu rapor gecerli değil. Bu ay icinde alınmış olmali derlerse? Artik sutten dilimiz yanmış ya yoğurdu ufluyoruz hocam

Daha once alan arkadaslarda varsa bu raporun bir resmini koyabilirler mi bazi hastaneler ne oldugunu bilmiyorlar malesef.

Peki kime bascuru yaptiniz ilk gidiste
Saglik kuruluna gidiyorsunuz direk orada dilekce yaziyorsunuz . Devlet hastanesinden aldim.gitmeden once heyet hangi gunler onu ogrendim.sizde fitmeden once ogrenin heyet gununu.

Ozzgeblk
Hocam inanin kimse birsey bilmiyor. Itiraz etmesek direk 200 tl yi alicaklar

bio88

Ben sormadim hocam. Mebi aradim cevap vermedi demistim ben. Siz de rapor icin aradigimi sanip erken değil mi? Demiştiniz. Ben de rapor icin degil atama tarihi icin aramistim diye cevap yazmistim. Mevzu bu hocam bio88

öyle birsey demezler herhalde sonucta net çıkmış 1 ay sonrada geçerli olabilecek bir rapor

Üst Alt