Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bekliyoruz
EKPSS öğretmen alımlarında biraz haksızlık yok mu arkadaşlar ? Bir kişi 80 yada 90 puan hatta 100 tam puan alsa bile formasyon alamadığı için yada eğitim fakültesi mezunu olamadığı için başvuruda bulunamıyor. EKPSS de alan sınavları bulunmuyor (EKPSS A grubu gibi mesela) Engelliler için tek sınav var ve atamalarda pek çok yerde hep bu puan durumu öncelik gözetilir.
Lisans mezunu olmuş pek çok kişinin sınava girmese dahi sınıf öğretmenliğini yapabilecek kapasitede olduğundan şüphem yok, kaldı ki atanacak olan 1500 kişi içinden gerekli şartları sağladığı takdirde 50 puan alsa bile atanabiliyor olması bence haksızlık[/QUO
darkjusticer biraz mantıksız konusmusun bende iktisat mezunuyum formasyonum yok EKPSS den 83 Aldım atanamadım formasyonum olsa ögretmenlik kesin olurdu 1500 ögretmen hayli yüksek rakam zaten sınava giren lisans mezunu 8000 falan geçen senede 1000 memur aldı 500 ögretmen 1500 bu yıldı 1500 ögretmen 3000 kişi aldı 8000 sınava girenden 1000 de temmuzda alsa lisans mezunu sınava giren her 2 kişiden biri memur olacak çok güzel birşey ama senin dediğin mantıksız herkes ögretmenliğe tercih yapabilse ögretmenlik okumanın hiçbir mantıgı olmaz tek sınav bence en mantıklısı çok sınav sıkıntılı nerde çokluk orda bkluk inş. temmuzda bizede kader güler.