Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Arkadaşlar 2016 puanı ile memur olarak yerleşip şimdiki öğretmen atamalarina tercih yapma gibi bi hak var mı ?

Rehber hocalara sordum merkezi atama oldugu için ögretmenlik alımıda merkezi atama ise tercih yapılamıyomuş.Şayet ögretmenlik alımı sözleşmeliyse oluyomuş bu konuda bilgi yok sözleşmeli mi merkezi atamamı bilen varsa yazabilir mi

arkadaslar bu kadar stres yapmayın kendınıze gecen ekpss ogretmen atamasında 500kişi atandı gerıde 1100/1200 civarı oğretmen kaldı onlarda ınşallah subatta atanacak neden korkuyorsunuz ki.. hatta 200/300 kişilikte kontenjan kalacaktır olucak ınşallah seneye de ben giricem sızde bana dua edersınız o zaman gelınce:))

evet bı tek sorun o gozukuyor,kontenjanlar adaletlı dagıtılır umarım da kımse acıkta kalmaz..ama yıne de ben kımsenın atanamayacagını dusunmuyorum 2012/2014 de herkes atandı sizi de umarım atarlar.. sonra da bizi 2018:))

Subat yada Mart her neyse normal atamada cuma gunu kilavuz yayinlanacak demişler acaba bizimki ne zaman belli olacak

galiba öyle olacak bu hafta güncelleme gelmiyecek sanırım pazartesi belli olur diye düşünüyorum

Nasil yani kac kisi hangi brans bunu nasil bilicez ki

bio88

21 ile 24 arasında ön başvuru yapacağız hocam, adı üstünde bu ön başvuru. burada meb bilgilerimizi alıyor kaç kişininin başvurduğuna bakıyor ve branş kontenjanlarını buradaki sayılara göre belirliyor.
24 ünde ön başvuru bitecek ondan yaklaşık 5-6 gün sonra tercih dönemi olacak o süre zarfında kılavuzu yayınlayacaklar, bu süreç hep böyle oldu.

Ikgm de bi form varmis ciktisi alinacak ben bulamadim ama yardim eder misiniz

bio88

Hocam 21 Şubat sabahı 9-10 gibi açılacak. Dolduracaksın ve kaydet diyeceksin. İstenen evraklarla birlikte MEM'e gideceksin.

EKPSS öğretmen alımlarında biraz haksızlık yok mu arkadaşlar ? Bir kişi 80 yada 90 puan hatta 100 tam puan alsa bile formasyon alamadığı için yada eğitim fakültesi mezunu olamadığı için başvuruda bulunamıyor. EKPSS de alan sınavları bulunmuyor (EKPSS A grubu gibi mesela) Engelliler için tek sınav var ve atamalarda pek çok yerde hep bu puan durumu öncelik gözetilir.

Lisans mezunu olmuş pek çok kişinin sınava girmese dahi sınıf öğretmenliğini yapabilecek kapasitede olduğundan şüphem yok, kaldı ki atanacak olan 1500 kişi içinden gerekli şartları sağladığı takdirde 50 puan alsa bile atanabiliyor olması bence haksızlık

Son düzenleme:
EKPSS öğretmen alımlarında biraz haksızlık yok mu arkadaşlar ? Bir kişi 80 yada 90 puan hatta 100 tam puan alsa bile formasyon alamadığı için yada eğitim fakültesi mezunu olamadığı için başvuruda bulunamıyor. EKPSS de alan sınavları bulunmuyor (EKPSS A grubu gibi mesela) Engelliler için tek sınav var ve atamalarda pek çok yerde hep bu puan durumu öncelik gözetilir.

Lisans mezunu olmuş pek çok kişinin sınava girmese dahi sınıf öğretmenliğini yapabilecek kapasitede olduğundan şüphem yok, kaldı ki atanacak olan 1500 kişi içinden gerekli şartları sağladığı takdirde 50 puan alsa bile atanabiliyor olması bence haksızlık[/QUO

darkjusticer biraz mantıksız konusmusun bende iktisat mezunuyum formasyonum yok EKPSS den 83 Aldım atanamadım formasyonum olsa ögretmenlik kesin olurdu 1500 ögretmen hayli yüksek rakam zaten sınava giren lisans mezunu 8000 falan geçen senede 1000 memur aldı 500 ögretmen 1500 bu yıldı 1500 ögretmen 3000 kişi aldı 8000 sınava girenden 1000 de temmuzda alsa lisans mezunu sınava giren her 2 kişiden biri memur olacak çok güzel birşey ama senin dediğin mantıksız herkes ögretmenliğe tercih yapabilse ögretmenlik okumanın hiçbir mantıgı olmaz tek sınav bence en mantıklısı çok sınav sıkıntılı nerde çokluk orda bkluk inş. temmuzda bizede kader güler.

heartless_ra

Benim haksızlık olarak gördüğüm şey çok düşük puan almış olmalarına rağmen atanabiliyor olmaları, sırf bu yüzden 50 puan altında alanları bile neredeyse direkt atayacaklar, o derece yani ! Madem öyle formasyon alanları, eğitim fakültesi mezunlarını sınavsız atayıver gitsin.

Üst Alt