Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Soylu: 6 bin engelli kamuda istihdam edilecek

3 atamada 6 bindir yada 2 atama olacaktır. Az 2014'te 10 bin alım oldu

Temmuz sonu dediğine göre bence ilk atamada 6 bin kisi atanacak Insallahda atarlar 2014 de toplamda 3 atamada 10 bin kisi atadilar tek umudum en az yine 3 atamada toplam 10 bin engellinin atanması

yok abi orada Temmuz ayında 6000 alınacak diyor dikkatli okursan

Hayırlı olsun Faruk sen ilk atamada memur olarak gideceksin inşallah :)

Imkansız 4.800 değil kura 480 bile vermezler kuraya

Bencede kura ya okadar vermezler ya yoksa sınava girenin bir anlamı kalmıyor ama o kadar da kadro vereceklerini zannetmiyorum ya ilk alım için 6 bin kişi alsalar 2. 3. Atama derken 12 bin 15 bin olur ama hiç zannetmiyorum ama inşallah

şayet 6000 bin kadro veririlerse burda 400-500 kura 1300-1600 lisans 1000-1200 lisans ve geri kalan lise olur

EGER Kİ BU KADAR ALIM OLURSA VE DEVAMI GELİRSE YANİ 2. 3. ATAMA PUANLAR BİR HAYLİ DÜŞER AMA 2. ALIM BELKİ AMA 3. ALIM YAPILMAZ BENCE 2 DE KALIR

merhaba arkadaşlar bence de ilk alım fazla olur gibi geliyor.Malum ortalık karışık. Bu arada 74 bin engelli baş vurduğunu söyleniyor.Ancak ne kadarı lisans,ön lisans olduğu bilen var mı.Ayrıca ben ekpss lisans dan sınava girdin sizce en düşük kaç puanlamada atanıyor ve en az kaç net olması gerekir

Tahminim , 2500/3000 arası ortaöğretim olur temmuz ayı için bolca MEB YH sınıfı kadro olucak bu atamada muhtemelen.

2014 EKPSS 3.atamalarda ağırlık Memur kadrosuna verilmişti umarım bunda da Memur kadrosunu bol açarlar.Hizmetliyle doldurmazlar

Kurayla en fazla 450.
Lise 2500 den aşağıya düşmez. Lisans ve ön lisans birbirine yakın olur

Sınav açıklandı kazandıkta,,,,kaç kişi atarlara mı kaldık :D Sınav sonucunu görelim o zaman herkes daha net konuşur,sorular açıklanmadı,sonuçlarda uzarsa şaşırmam :cool:

lisanstan kaç kişi girdi sınava

arkadaşlar inşallah öğretmen atamalarını bu alımdan önce yaparlar yoksa lisans mezunu arkadaşlar önce memur olarak atanıyor sonra öğretmenliğe başvuruyorlar ve memur kadroları boş kalıyor.

mimetcan

herkes aşağı yukarı yaptığını tahmin eder diye düşünüyorum zaten tartışmalarda azaldı muhtemelen sorular tartışıldıkca çekilenler oldu yani ayağını yorganına göre uzattılar herhalde herkes yaptığını bilir bence:)

ama başkasının yaptığıda önemli :) ben 45 net civarı yaptım ama millet 50 net yapmışsa benim durumum vahim:) ama millet 40 net yapmışsa benim durumum iyi yani soruları hatırlamak yetmiyor sıralamayı görmek lazım ben ilk kez girdim 2014 puanlar acayip yüksek memurluk en az 90 ikinci atamalarda hizmetli ağırlıklı buda bir ümitsizliğe itti beni

leoner

sen 45 yapmışaın korkuyosan biz ölelim:D biz okadar da yapamadık belki 35 anca

Bizde yedik sonradan alımlar sonrası asıl rakam çıkacaktır.

Bende 40-45 arası net bekliyorum hizmetliye Inşallah olur diye bakıyorum ama hizmetlinin saatleri belli olmuyor veya iş Tanımı zor diye pek istemiyorum da Allah Hayırlısını versin

Ali_Gs

ali neye göre dedin faruğa ilk atamada gideceksin diy:) ben ilk kez girdim 45 net civarı sence ben gidebilirmiyim:)

Kuralara genelde 120 150 arası bir sayı veriliyor. Genelde Lise dengine fazla kontenjan veriliyor ama bu da sınava girenlerin sayısına orantılandığında yüzde olarak çok az kalıyor. İlk alımlarda 5000 ile 6000 arası bir sayı olduğu ile ilgili bende duyum aldım umarım herkezin istediği gibi olur.

çok umutlusunuz ama benim açıkcası 6000 ve daha fazlası bir kadro açacaklarına hala inanasım gelmiyor

Abicim 2500 lise 1500 önlisans 1500 de lisans 500 de kura

Üst Alt