Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temmuz sonu dediğine göre bence ilk atamada 6 bin kisi atanacak Insallahda atarlar 2014 de toplamda 3 atamada 10 bin kisi atadilar tek umudum en az yine 3 atamada toplam 10 bin engellinin atanması
Bencede kura ya okadar vermezler ya yoksa sınava girenin bir anlamı kalmıyor ama o kadar da kadro vereceklerini zannetmiyorum ya ilk alım için 6 bin kişi alsalar 2. 3. Atama derken 12 bin 15 bin olur ama hiç zannetmiyorum ama inşallah
merhaba arkadaşlar bence de ilk alım fazla olur gibi geliyor.Malum ortalık karışık. Bu arada 74 bin engelli baş vurduğunu söyleniyor.Ancak ne kadarı lisans,ön lisans olduğu bilen var mı.Ayrıca ben ekpss lisans dan sınava girdin sizce en düşük kaç puanlamada atanıyor ve en az kaç net olması gerekir
Sınav açıklandı kazandıkta,,,,kaç kişi atarlara mı kaldık Sınav sonucunu görelim o zaman herkes daha net konuşur,sorular açıklanmadı,sonuçlarda uzarsa şaşırmam
arkadaşlar inşallah öğretmen atamalarını bu alımdan önce yaparlar yoksa lisans mezunu arkadaşlar önce memur olarak atanıyor sonra öğretmenliğe başvuruyorlar ve memur kadroları boş kalıyor.
herkes aşağı yukarı yaptığını tahmin eder diye düşünüyorum zaten tartışmalarda azaldı muhtemelen sorular tartışıldıkca çekilenler oldu yani ayağını yorganına göre uzattılar herhalde herkes yaptığını bilir bence
ama başkasının yaptığıda önemli ben 45 net civarı yaptım ama millet 50 net yapmışsa benim durumum vahim ama millet 40 net yapmışsa benim durumum iyi yani soruları hatırlamak yetmiyor sıralamayı görmek lazım ben ilk kez girdim 2014 puanlar acayip yüksek memurluk en az 90 ikinci atamalarda hizmetli ağırlıklı buda bir ümitsizliğe itti beni
Bende 40-45 arası net bekliyorum hizmetliye Inşallah olur diye bakıyorum ama hizmetlinin saatleri belli olmuyor veya iş Tanımı zor diye pek istemiyorum da Allah Hayırlısını versin
Kuralara genelde 120 150 arası bir sayı veriliyor. Genelde Lise dengine fazla kontenjan veriliyor ama bu da sınava girenlerin sayısına orantılandığında yüzde olarak çok az kalıyor. İlk alımlarda 5000 ile 6000 arası bir sayı olduğu ile ilgili bende duyum aldım umarım herkezin istediği gibi olur.