Bende Kifoskolyoz Hastasıyım
Selam Arkadaşlar bende kifoskolyoz hastasıyım Sağ Omuzum büyük ama oranını bilemiyicem.1982 dogumluyum ben rahatsızlığımı geç farketmiştim ve malüm ailemde pek ilgilenmemiş veya geçer diye önemsememişti bu rahatsızlığımı.1995 yılında Otobüsün camından kendi vücut yansımamdan dolayı farkına varmıştım,dik durunca Sağa yatık duruyordum ve 1995 senesinde derdime deva bulmak için kapı kapı dolaşmıştık Annem ve Babamla.En son Taksim Alman Hastanesinde emar sonuçlarını alıp Samatya Devlet Hastanesi Ortopedi bölümünün dekanında gitmiştik.Sağolsun Doktor sonuçları baya bir inceledi ve Bi açıklama yapmıştı bize:
Sonuç itibarı ile o dönemde tedaviye gec başladığım için sonuç alınamaz,%95 felç kalma riskin ve ameliyatta herhangi bir ters durum da doktor mesuliyet kabul etmemek için bir kağıt imzalamamızı söylemişti.Annemle bir an gözgöze geldik ve Annem olmaz demişti.Merak ettiğim tıp her geçen gün bu kadar ilerlerken acaba bizim derdimize deva bulunmuşmudur,bu konuda bilgisi olan varmıdır onu merak etmiştim.Size bunları neden anlatıyorum bilmiyorum.belki yıllardır insanların alaycı bakşlarından sıkılıp dertlerimin dışa vuruşudur,belkide sizlerde benim gibi aynı sıkıntıları çektiğiniz için rahatça konuşmamdır sebebini bilmiyorum.Ama şunu söylüyorum bizlerde bu hayatın bir parçasıyız kabul etselerde etmeselerde. Teşekkür Ederim