Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?
@Ahmet T, Bende arada yardım ediyorum.Babamlayken saçımı çeken oldu annemleyken Kulak arkama sigara sürttürüp devam etti biri.Tepki veremeyeceğimi biliyor pislik yapıyor.Bir senede yeni çıkan saçlarla saçım ağardı.Polis aracı üstümüze kırıyor.Biri engelli dolanıyor iki kere karşıma çıkıyor.
Doktor diyorki saçmalıyorsun vasi atayalım.Polis diyor sen taciz etmişsindir milleti vasi atayalım diğeri kapı çıkışı burnumu kırıyor.Darp raporu veren yok.Savcısı davayı çek diye polisle söyler evden seni alırım der.Güvenlik görevlisi savcı kararı olmadan görüntü vermez...Abi insan insana çarpar zihniyetiyle ben bunları niye kabullenmek zorundayım.Ciddi olay olsa ne hale geliriz.
@emre3, Kamera olmayan yerde metro yürüyen merdiveninde elini arkama attı.Erkeği taciz etti.Genç bir çocuktu.Saat yer burası dedim.
Bende metroyla geliyorum insan insana çarpar.Böyle tutunuyorum ben anladın mı?...Aynı kişinin saplantılı hareketleri olması lazım.Takıntılı olmayan adama dava açılmaz.Vasin var mı? vesaire...
Adamın yüzüde benim gibiydi.Kapıda duran esmer vardı.O ara bir tane yemişim burnum kanadı.
Benim canımı sıkan.Ben karakola giderken çocuğun akrabası mıdır belasını arayan mı herkese kötülüyorlar.Dümdüz saldıranı oldu.Bizimkiler karışma diyorlar yolda öldürürler diye.Neyse anlatmaya çalıştığım benim niye karakolda sorun yaşayacağım adam var.Kafaya takmış biri saldırıyor sorunu çözmek için gittiğim yerde başka takıntılı bir adam var.Başka bir yerde sorun yaşıyorum adam bana kafaya takmış sesinden fotoğrafik hafızadan hatırlıyorum.
Birini beğenmeyebilirsin de ben tedavi görüyorum bir ayda iki ayda doktor diyorki bunları terket.Öteki taraftan kişilik değişiyor kendi çapımda bir şey oturtmaya çalışıyorum toplum kurum diyor ki bu olmaz.Benim nerede kim olduğumu hatırlama şansım yok.En son mite bilgi vermeyle tamamen kontrolüm dışı.
@NewDay, Net bir şekilde Şizofrenin belirtilerinden olan ve bazı hastalarda olan Laf salatası denilen anlam bütünlüğü olmayan, birbirinden kopuk, anlamsız cümleler kuruyorsunuz.
Kesinlikle durumunuz iyi değil bir süredir yazdıklarınıza bakıyorum neredeyse bütün mesajlarınız böyle.
Ve kafanız paranoyalarla boğulmuş vaziyette sürekli kendinizi tehdit altında hissettiğiniz mesajlar yazıyorsunuz çevrenize zarar verme ihtimaliniz var.
@Carl Jung, Senin nick yaptığın adamın eğitimini alıp kitaplarını okumuş olmasam...Rezillik.Gölge deniyor buna psikiyatrın tabiriyle.Başkasını öldürme isteği.Sen ne kadar benimsediysen o yahudiyi.