Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

Akşam iftarımı yaptıktan sonra saat gece 1 gibi uyuyorum saat 4.30 da sahurumu yapıp sabah namazını kıldıktan sonra saat 12 ye kadar uyuyorum gündüzleride ders çalışıyorum.

Güzel geçmeye başladi gunler, antidepresanima cok sey borcluyum. 🥹 Iyi hissediyorum ve yabanci dil calisiyorum. Butceyi biraz astim, o yuzden ekonomimi duzeltmeye calisiyorum. Yakinda -umarim- ders de calisacagim. Uzun zaman sonra dua etmekten ve ibadetten zevk almaya basladim. Biraz mola vermek gerekiyormus, ozlemek gerekiyormus.
Hastaligimla ya da kotu aliskanliklarimla ilgili yz ile konusuyorum. Nasil donguleri kirabilirim ve ilerleme kaydedebilirim seklinde. Ayni zamanda inancimi da isin icine katiyorum ve cozum yollari kesfediyorum.
Bunu yazarken bir de finans cozumleri mi danissam diye icimden gecirdim. Ayagimi yorganima gore uzatmiyorum. Is boyle olunca da borclandim iki yere.
Borclarimi kapatip yatirim yapmak istiyorum. Daha da guzeli ilk birikimimle telefon almak istiyorum. Disimi iyice siksam ve idare etsem yepisyeni telefonum olucak.
Kursa gitmek istiyorum, onun icin de para gerekecek.

Öyle işte. :)
Kendime geldim, ohh be. Gidip tatli yapayim, kendimi simartayim.

Yeni bir şey alınca üstüne çok düşüyorum. Geçen hafta optik gözlük yazdırıp aldım yok camı çizildi mi yok çerçevesi bir yere mi çarptı takıntıları oluyor bundan kurtulmak istiyorum

Dışarda bir sorun yaşarsam milleti tersliyim sözlü ne olacak diye çıktım.Yine kimseyi tersleyemedim.Ani sancı giriyor bir yerime , bakıyorum kimse bişi demiyor bakmıyor...Kan çıkmıyor bir tarafımdan gözüm görmüyor.Yürüyüp gidiyorum.Ciddi bir şey olmuyor.Ayna da gözüme çarpmıyor.Kanser oluyorum.Normal de ses duyduğumdan yorumluyordum ses açıklamasını yapıyordu.Şu an yeni doğmuş gibi yaşıyorum.Ailemde biliyor bir şey olmayacağını desteklemiyorlar.

Önemli bir sorun yaşamadığımdan bıçaklacak dövülecek duruma gelmiyorum ama hasar alıyorum bunlar göze çarpan kan akıtan yaralar değil.Sonuç olarak hakkımı savunuyım tartışıyım diyorum muhattap yok ciddi bir durum yok.

hasta olcaktım nerdeyse geçti

sürekli oyun indiriyorum sürekli indirdiğim oyunları siliyorum tekrar indiriyorum müşteri hizmetleri aradı 300 gb kullanmışsın dedi

@Descartes, Serequel'e rağmen 7'de uyanabilmeniz güzel dozu nedir acaba ben uyku ilacı olarak cedrina 200 +keday 300 xr alıyorum erken kalkamıyorumda.

@sucre_, Bana görünmez varlıklar iğne yaptı acaba gerçek mi cidden diye düşünüyorum

Üst Alt