30.05.1985 doğumluyum. 01.10.2003 tarihinde ilk ssk lı oldum. 2005 yılında askerliğimi 15 ay olarak yaptım. 04.06.2007 tarihinden itibaren 2 buçuk yıl süreyle EMEKLİ SANDIGI (EMEKLİ SANDIĞI HİZMETLERİMİ BAĞCILAR SGK YA MÜRACAT EDEREK 900 gün OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR) devlet kurumunda hizmetim oldu. Daha sonra hastalıgımdan dolayı görevimden ayrılmak zorunda kaldım. Halen şu anda ssk lı olarak çalışmaktayım. ssk da 739 günüm var. 2009 yılından beri hastalıgım var( hastalıgım ilk sigorta tarihinden sonra meydana çıktı. 2012 yılında (% 80 şizofreni TEDAVİYLE ÇALIŞMA OLMAYAN F20, RAPORUM AĞIR DEĞİL) özürlü raporum var ama şu an özürlü statüsünde çalışmıyorum. Normal çalışıyorum. Herhangibir vergi indirimi almadım bu zamana kadar vergi indirimsiz çalışmaktayım. (Çalışmakta çok zorlanıyorum. ilaçlarla idare ediyorum. Çoğu zaman hastalığımın etkisinde kalıyorum) SSK VE EMEKLİ SANDIĞI HİZMETLERİM TOPLAMI 1639 GÜN YAPIYOR. SSK dan NE ZAMAN EMEKLİ OLABİLİRİM.... MALÜLEN EMEKLİ veya ÖZÜRLÜLERE TANINAN ERKEN EMEKLİLİKTEN YARARLANABİLİRMİYİM