Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede güncelleme tamamlandı, çalışmalar devam ediyor

evet forum kapalıydı açılmış ve değişmiş yalnız siyah tema olayını sevmedim mavi tema yapmak istiyom eskisi gibi bunu nerden yaparız bulamadım ayarlarını

@basari Mesaj kutusunun yanındaki 3 çizginin olduğu bölgeden gündüz temasını seçebilirsiniz.

@OturanBoğa

Siteye 2017 yılında üye oldum. Siteye 2017 yılından itibaren yazdığım mesajları mesaj arşivimde göremiyorum. 2022 yılından önce yazdığım hiç bir mesaj arşivimde görülmüyor. Bu sorunu düzeltirsen sevinirim.

@OturanBoğa merhaba Bülent abi🤝

Genel yorumum gözlemlediklerim:

Site oldukca zorlaştırıcı olmuş..bizim için bir sorun ve önemi yok diğer üyeler için biraz zorlaştırıcı olmuş gibi...

anladığım kadar artık burası sizi oldukca yormuş, fazla uğraşmak istemeyip en iyisi ben bu siteyi zorlaştırayım iş yoğunluğundan da kurtulmuş olayım şöyle biraz dinleneyim mi dediniz?🙂
🙂

Doğrumu yoksa ben mi ön yargı yapıyorum 🙂

@OğuzHan112 çalışma öncesi ile şimdiki arasında forumu kullanmayı zorlaştıranın ne olduğunu anlayamadım.

@hozgul
İsim Hakan'dı sanırım 🙂 benim için bir problem yok mesela yukarı gidiyor aşağıya da bu şekilde hızlıca gitmesi için iki yönlü yapılabilir.

Etiketlenen üyeler biraz belirgin olabilir,Bülent abi kırmızı font demiş ancak ben bulamadım yada biraz daha kurcalama mız gerekiyor🙂 font değiştirip biz kırmızı yapabilirz ancak bunun sistamatik otamatik olması önerim.

Profile bakanlar görülebilir olabilir,beğeni kısmına biraz daha emoji eklenebilir,

@OturanBoğa

Mesajım şahsınıza yönelik değil moderasyonun geneline yöneliktir.

Güncelleme yapılması yapılmaması önemli değil zira daha önemli bir konu var. Konu açıyorum hiçbir sebep gösterilmeden bilgi verilmeden konu siliniyor. Bu şekilde direkt konu sildiğiniz takdirde eğer o konu kurallara aykırı ise dersiniz ki bak yanlış konu açmışsın, gözünden kaçmış daha dikkat et vs.

Kusura bakmayın hiçbir sebep gösterilmeden, hiçbir bilgilendirme yazılmadan silinen konular üyeye adeta "sen kimsin defol buradan" demek oluyor çünkü bir üyenin hatası varsa kendisine bildirilmeli ki o da doğruları öğrensin ona göre konu açsın, mesaj yazsın.

Açtığım konudaki problemi buraya da yazacağım. Forumda neye tıklasam şu hatayı veriyor

An error occurred while the page was being generated. Please try again later.

Şimdi o konuyu sildiniz bir bilgilendirme yazmadan tamam da sorun ortadan kalktı mı? Neden bu tavırda olduğunuzu anlamıyorum. Sitede sorun varsa vardır konuyu niye kaldırıyorsunuz? Konuyu bir inceleyin tek bir yanlış ifadem varsa buyrun bana deyin şu sebeple silmişiz bak hatalı konu açmışsın vs.

Yanlış anlamayın moderasyon ile konularda ne zaman zıt görüş bildirsek ya mesajlarım kayboluyor ya konularım kayboluyor moderasyon ekibiniz şahsi davranıyor defalarca kez başıma geldi. Takılmıyorum diyorum vardır bir bildikleri ama son silinen konumla artık şahsi davrandıklarına emin oldum. Forumda çok çok aktiftim mesajlarım kaybolmaya başlayınca kendimi kötü hissettim. Ben demiyorum ki hiçbir mesaj silinmez, konu silinmez. Bir hatamız varsa söyleyin bilelim anlatmak istediğim bu böylece doğrusunu öğreniriz.

Saygılar sunuyorum

@OğuzHan112 İsmim profilde açık yazıyor zaten. :)
Bu bahsettikleriniz zorlaştırılmış ifadeler gibi olmuş. ama neyse, devam ediyor.

Hata veriyor doğru ama bu benim işim değil,ilgili başlık veya başka bir başlık içine taşınmış olabilir,her neyse 🤝

@Istanbuladair

@OğuzHan112 Taşınmış olsa profilimde o mesajı görürüm ayrıca taşınınca bildirim geliyor konunuz şuraya taşındı bu mesaj şuraya taşındı gibisinden. İyi niyetiniz için sağolun teşekkür ediyorum

@Istanbuladair

HAngi başlık silindi? Birden fazla açılan başlık/içerik silinir.

O hata mesajı zaten sitenin iki gün olmamasına neden olan sorundu. Başlık kalsa da kalmasa da ne fark eder. Şu anda sorun yok.

@OturanBoğa

Konuyu açtığım tarihi görebilirsiniz bahsettiğiniz çalışmadan evvel açmıştım. Bahsettiğim zaten üyeye problemin farkındayız düzelecek demek yerine konusunu silmek. Bu durum üyeye kötü hissettiriyor üstte de bunu anlattım. Bir şey silecekseniz yine silin forum sizin forumunuz ama üyeye de anlatın bak burada hatalısın ya da ne bileyim keyfim öyle geldi sildim deyin ama bir şey deyin. Mesajlarımız ortadan kayboluyor, konular kayboluyor ne bildirim var ne bir şey var. Anlatmak istediğim buydu. Sağolun

Konuda nasıl bir hata var da sildiniz oraya merak etme düzelecek yazmak zor mu geldi de sildiniz inanın mesele o konunun silinmesi değil umarım net anlatabilmişimdir derdimi. Saygılar sunuyorum

@NewDay Site saldırıya maruz kalmadı, veri tabanı kaynaklı teknik bir sorun ve bir dizi güncelleme ile ilgili çalışmalar yapıldı.

Arada bir spam mesaj düşüyordu. Onu da fark edip kaldırıyorduk.

Banka hesabınızdan para çıkmamış. Velev ki bir sebeple olursa bu sitenin dolaylı ya da doğrudan hiçbir ilgisi olamaz, ihtimal hiç yok. Ne kadar ihtimal yok? Şöyle: 0,000000000000000000000000000001 ihtimal!

@OturanBoğa Benim şimdilik gözlemlediğim. ve göze batan.
Seslenerek cevapla denildiğinde etiketlenen kişinin kullanıcı adı yazılan mesajla aynı font ve kalınlıkta olduğu için yazılan mesajın bir parçası gibi gözüküyor eskiden olduğu gibi bold (Kalın) karekterle yazılırsa daha iyi olur bence.

@hozgul Yok muşum gibi bazı konularda da sorun yaşadım.Yazıyorum el geldiğince de ignore lanmış ghostlanmış gibi kalıyorum.

@hozgul konuların bazıları silindi mi yoksa başka konularla mı birleştirildi bazılarımızda konu sayıları azalmış gözüküyor sebebi nedir ?

yazı fontu rengi siyah oldu görünmüyo bende. mecbur gündüz moduna geçtim gözlerim kamaşıyo şu an ekrana bakarken

Abi gece modunu kullanıyorum ama şu an yazılar simsiyah görünüyor. Konu başlıklarında sıkıntı yok ama konuları açtığım zaman cevaplardaki yazılar siyah oldu. Daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. @OturanBoğa

Bu durumda daha rahat ettiğim gece modunu kullanamayacağım.

Gece modu zifiri karanlık gibi olmuş. Sanırım düzeltilir.

@sokr@t böyle bir şeye denk gelmedim. Var mı hatırladığınız bir başlık?
@NewDay Aynı konular birleştirilir. Olabilir mi acaba? Bir örnek hatırlarsanız bize iletin lütfen.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt