Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede güncelleme tamamlandı, çalışmalar devam ediyor

@hozgul konu sayım 126 dan 113 e düşmüş @EMRAHBV ın da 64 e düşmüş sanırım dün söylüyordu neyse bilginiz vardır sanıyordum.

@hozgul Cevap yazdığım bazı konularda mesaj yokmuş gibi.Muhabbete dahil olamadım teknik bir sorun değil.

@sokr@t bazı forumların başlıklarında mesaj adeti sınırı var. mesela oyunlar. uzun süre geçince aynı başlıklar çöpe taşınır. Bir süre sonra da hepten silinir. eğer böyle yerler varsa açtıklarınız arasında bundan olabilir. özellikle başlık kaldırmadık. istisna ama gözden kaçan bir durum da olabilir.

@Istanbuladair pek güzel kardeşim, o eklediğin bir başlığın bağlantısına ait değil, hata mesajına ait. kaldı ki konular veya mesajları silmek yönetime ait bir karardır. mesaj silinmişse forum kurallarına aykırı olduğu içindir. ez cümle her karara gerekçeli karar yazmak pek mümkün olamaz. kuralları hatırlamak için şuraya bakabilirsiniz

Bu arada başlık hata mesajı ile ilgiliydi. zaten forumun 3 gün sürünmesinin nedeniydi. Hata mesajı gitti, sorun çözüldü. O başlık üzerinden konuşmaya gerek kalmadı.

Başka başlıklarda benzer "habersiz işlem" olursa onu yazın lütfen.

@hozgul Değerli editörüm, oyunlar başlığında herhangi bir düzenleme yok. Normalde kilitlenmesi lazım, kilitlenmeden yeni oyun açmak zorunda kalıyoruz. Ve aynı oyunlardan 4-5 tane bile olan var. Orayı da bir düzenlemenizi rica ederiz.

Eskiden telefondan arama yerinden konuyla ilgili kelime aratınca ilgili konuları hemen gösterirdi şimdi göstermiyor @OturanBoğa

bir tek hızlı arama konusu kaldı. Onu da hallettiğimde sorun kalmayacak.

Profil görüntüleme vb. sosyalleşme konularında çok çok çok çok yeni ve heyecan verici özellikler eklenecek. Az zaman...

@OturanBoğa mesaj saati de düzeltebilir mı? UTC+3 göre olsa . Mesela bu mesajım 19:45'te atılmış görünecek. Ama saat 22:45. Telefondan girince mı böyle sadece bilmiyorum ama mesajların saati UTC 0 ay göre.

@mami0611

Bu tercihi kendin de yapabilirdin. Ben senin yerine +3 olarak değiştirdim. Şu anda her şey doğru olmalı.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt