Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker, tiroid, kalp vb. rahatsızlıklarım için hangi oranda rapor verilir?

börekcimurat01

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar.umarım bana yardımcı olursunuz.

ben tip 2 şeker hastasıyım ve tansiyon.
ayrıca troid hastasıyım süreklitedavi oluyorum ilacları kullanıyorum ilac raporum var.
3 ay oldu kalp krizi gecirdim .damarlarda büzüşme var dediler sinirdewn kaynaklaıyor dedi doktor hem sag.hem sol da damarlarda yavaş akım var.kısaca ..
kardiloloji epikriz raporda ef63 ve damarlarda akım yavaş yazıyor. kardiloji a.aldıgım ilac raporu. diltizem 90 mg.ve hiberlidimi kolestrol habı kullanıyorum birde asbirin 100 kullanıyorum..

rapor ilaclarım.1,troid.levetrosin 100,2.cisi.şeker ilacı meteformın 1000 3,tansiyon 12,5 kullanıyorum..kalp ilac raporu.1,diltizem 90 mg.2,ciside hiberlidimi cestor diye 10 mg kulşlanıyorum

arkadaşlar bu saydıgım hastlıklarımdan ayrı ayrı yüzdelik kac oranları olur
rica edersem yardım olurmusunuz vergi indirimi alabilirmiyim kalb ve klestorol alabilirmiyim

troid ten %10
kah dan % 30
ht den %10 ancak bu benim düşüncem kalp rahatsızlığınızda kals 2 ye daha uygun görünüyosunuz

Klas 2 hastalar 30
Miyokard infarktüsü geçiren veya daha önceden koroner arter hastalığı tanısı alan veya girişimsel-cerrahi koroner işlem yapılan anjinası bulunan hastalarda aşağıdaki şartların varlığı; NYHA Sınıf 1 semptomlar veya ilaç tedavisi veya diyetle anjinanın kontrol altında tutulabilmesi ve ayrıca konjestif kalp yetmezliğinin bulgu ve semptomlarının yokluğu (EF >%50).

eger düşündüğüm gibi oranlar verilirse %43 alırsınız ve vergi indirimine müracat edebilirsiniz .....

pardon tip 2 yi görmemişim 20 puanda ordan verilir yani kolay alırsın sanırım bu şekilde oranınız % 55 olacaktır

vergi indirimi .engelli haklarım ..özür oranlarımım nedir

selam arkadaşalr nasılsınız ..gecen dönemde yazmıştım sarasota arkadaşımız abimiz biraz mbilgi sahibi oldum .yeni rahatsızlık larım eklemek istedimm.hastalıklarım ve ilac raporlarım.

1,koroner arter iskimik hastalıgı125,1 anjiyo oldum ef 63.damarlarda akım yavaş.
hiperlidimi kolesttriol ilacı .
troyid hastasıyım.
diyabetşeker hastasıyım.
tansiyon hastasıyım.tansiyon ilacı alıyorum.
egzama var
ve son olarak eklenen raporum.epilepsi.narkolepsi.ve febrilkozvulziyonlar..epilepsi tanımlanmamış.2,unipolar depresyon ......debresif nöbet tanımlanmamış...

ilaclarım.venlafoksinhcl.2,valproık asıt/sodyum valproat...ve depakin chrono bt 500 kullanıyorum..

arakadaşlar özür oranlarım nedir yardımcı oluresanız cok memnun olurum

hastalıklrımın özür oranı .yardımcım olacak arkadaşlar varmı

1.troid hastasıyım.
2.dibayet 2 şeker hastasıyım glifor 1000 lik kullanıyorum.
3.tansiyon hastasıyım esansiyel5 mg kullanıyorum
4.kroner kalbi hastasıyım anjiyo oldum ef.63 değerinde halen raporlu ilaçlarım
5.astım hastalığı.
6.vitamin d eksikligi
7.göz tembelliği hastalıgı
8.kulak da duyma bozukluğu 70 piks .
9.ekzama el ve ayaklardan 5 oran veriyorlar.
astım sft testi..fvc.l.3.97/pre1.2.95/beklenen.74.? Fev1.3.27/2.23../68..?fev1vc/78..fev1/fvc.78.9./75.6../96..fev6.3.97 /2.95./74
daha önce şeker 20 tansiyon 10.troiddden10 kalbi 10 gözden 4. Ekzamadan 5 verdiler
toplamda 59

şu bana gelen onaylanan 47 geldi 2 yıl süreli geldi.süresi bu gün bitti burada. sadece yeni yakalandığım astım..ve her iki kulada duyma problemi var sft tanıısında..olası hafifseviyeli.restriksiyon yazılı arkadaşlar arkadaşlar birde bende sinir sıkışması var.

değerli arkadaşlar yeni hsstalırrımın özür oranları ve daha önce hastalıklarımın oranları nedir raporum süresi bitti bu günn bu sever süresiz alma şansım ne kadar.bu adana aşkın tüfekci hastanesine başvuru yapacağım.

Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Üst Alt