Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sanrı mı yoksa sadece öfke patlaması mı yaşadım?

Konular
13
Reaksiyonlar
73
Bugün iş yerinde birine durduk yere sinirlendim.Ama resmen elim ayağım titriyordu öfkeden.Bana bir şey yapmamıştı aslında ama bana üstünlük kurmaya çalıştığını ve beni ezmeye çalıştığını düşündüm.Ona bağırıp çağırdım,küfürler ettim.Akşam olunca neden böyle bir şey yaptığımı düşündüm.Haftaya doktora randevum var ve umarım bunu niçin yaptığımı öğrenebilirim ondan.Buraya yazmamın sebebi ise bunun bir sanrı mı olup olmadığı konusunda sizlerden görüş almak.

şizofrenseniz sanrı değil hastalığın genel seyri stres yaramıyor erken emeklilik hakkı neden var sanıyorsunuz

Ben de idareyle sorun yaşıyorum. Haksız uygulama yapıyor. Torpillilere gık diyemiyor. Halbuki anayasaya göre engellilere pozitif ayrımcılık yapılır. Sinirleniyorum tansiyonum yükseliyor. Bir şey dememeye yapmamaya çalışıyorum. Sabrım zorlanıyor. Gemileri yakmamaya çalışıyorum.

Hocam merhaba peki Pskotik nöbet geçiren birisi için tanısına Pskotik bozukluk denilebilir mi?Pskotik bozukluk mu nöbet geçirmesine sebeb oluyor?Okb anksiyete yada depresyon bir insanın nöbet geçirmesine sebeb olurmu? @OğuzHan112

@Rodin romanovic, Hem ilaçlar hem takviyeler... Ne kullandığınızı bilmek gerek. Bazı insanlarda kan beyin bariyerini geçip beyindeki histamin reseptörlerine etki eden antipsikotikler, antidepresanlar sinir yapabiliyor, yada bazı insanlarda bazı takviyeler de sinir yapabiliyor. Omega-3 yada kurkumin takviyesi falan alıyor musunuz?

@zorbaadam,Hayır almıyorum.İlaçları da düzensiz kullanıyorum.Bir ara bırakmıştım ama sonra yeniden başladım.Kullanınca bulduğum her yerde uyuyorum.İşyerindekiler de bundan rahatsız oluyor.Sadece ketya ve solian kullanıyorum.Ozaprin ve deprex de var ama onları kullanmıyorum.

@Rodin romanovic, Ledason diye bir ilaç var o ketya kadar uyku yapmaz muhtemelen. ketya yerine doktorunuzdan onu isteyebilirsiniz ama sağlığınız açısından zararı olmayacaksa tabii...

ketaipin süper bir yeni nesil antipsikotik ilaçtır ama çok uyku yapar bünyenin alışması ise çok zaman istiyor ama bir kere alıştın mı mis gibi 10 saat aralıksız uyuyorsun

@Rodin romanovic, Bende de ilaçlar ağır uyku yapıyor gün içinde çok pasif oluyorum.Sizin aile vesaire yok veya karışmıyorlar sanırsam.İlaçları düzensiz kullanıyorum deseniz bile bu çok problem çıkarır...Doktorlara işimi kaybedeceğim ilaçlar çok ağır deseniz bence zerre umrunda olmaz azaltmazlar düzenlemezler.Bu tabi ön yargım.Kavga konusunda size üstünlük taslasada türkiye amerikan kapitalist düzeninde bir ekonomik yapıda olduğundan normal bunlar.Üstten üstten konuşsun hem işinizi kaybetmezsiniz hemde fiziki bir zararı olmaz.Mantıksız gelebilir ama ciddiye almaya değmez.

@zorbaadam, Sorun olan ozaprin.Ketyayı ve solianı akşam içiyorum sabah bir etkisi kalmıyor.Ama ozaprini sabah içiyorum ve gün içinde çok uyukluyorum.Bütün ilaçları da akşam içmek istemiyorum.Bir seferde içince rahatsız ediyor.

@Sarman, Dediğin gibi ketyayı içtikten 1 saat sonra uyuyorsun.Bende etkisini 1 saat sonra gösteriyor.Aralıksız uykuya iyi geliyor.

@NewDay, Daha önce rexapin,invega,abizol gibi ilaçlar da kullandım.Hepsi aynı.Uyutuyorlar sürekli.Onları içince resmen dizlerimin bağı çözülüyor ve ayakta duramıyorum.
İnsanlar konusunda ise haklısınız.Değmezler hiçbiri.Bugün işyerinde hepsi bana garip garip bakıyordu.İnsana deli damgasını kolayca yapıştırıyorlar.

Son düzenleme:
Denilebilir evet, birşeyler olmasa insan durduk yere nöbet geçirmez,okb de görülmez,depresyon'da psikotik anlamda olmasa de nöbet/atak geçirme olasılığı yüksek görülüyor da.

@sevgi07,

Gerçekten zor hastalıklar bunlar çok teşekkür ederim hocam her zaman yardımcı oldunuz Allah razı olsun @OğuzHan112

Bu okbden gerçekten çok farklı ozaman kıyaslanamaz bile geçmiş olsun sizede sürekli yaşadığınız şeyleride bence düşünmeyin unutun hepsini kalıcı şifa diliyorum hepimize @Operadaki Hayalet

Üst Alt