Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sanrı mı yoksa sadece öfke patlaması mı yaşadım?

Konular
13
Reaksiyonlar
67
Bugün iş yerinde birine durduk yere sinirlendim.Ama resmen elim ayağım titriyordu öfkeden.Bana bir şey yapmamıştı aslında ama bana üstünlük kurmaya çalıştığını ve beni ezmeye çalıştığını düşündüm.Ona bağırıp çağırdım,küfürler ettim.Akşam olunca neden böyle bir şey yaptığımı düşündüm.Haftaya doktora randevum var ve umarım bunu niçin yaptığımı öğrenebilirim ondan.Buraya yazmamın sebebi ise bunun bir sanrı mı olup olmadığı konusunda sizlerden görüş almak.

şizofrenseniz sanrı değil hastalığın genel seyri stres yaramıyor erken emeklilik hakkı neden var sanıyorsunuz

kullandığınız takviye falan var mı? belki birisi siniri tetikliyordur.

Ben de idareyle sorun yaşıyorum. Haksız uygulama yapıyor. Torpillilere gık diyemiyor. Halbuki anayasaya göre engellilere pozitif ayrımcılık yapılır. Sinirleniyorum tansiyonum yükseliyor. Bir şey dememeye yapmamaya çalışıyorum. Sabrım zorlanıyor. Gemileri yakmamaya çalışıyorum.

@Sarman, 1 tanesi var 1 senedir deyim yerindeyse yatıyor. Bu da bana takmış kafayı. Sabrımı zorluyor sadece.

Hocam merhaba peki Pskotik nöbet geçiren birisi için tanısına Pskotik bozukluk denilebilir mi?Pskotik bozukluk mu nöbet geçirmesine sebeb oluyor?Okb anksiyete yada depresyon bir insanın nöbet geçirmesine sebeb olurmu? @OğuzHan112

Üst Alt