Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O konuda kesin bir bilgi olmaz %4 artı ve 6 aylık sürede haziran sonuna kadar yani Tüfe enflasyon yani yüzde 4 ü geçtiği oranda 4 den yukarı çıkarsa 4 e eklenir fark eklenir zam oranı bulunur teknik bir konu yani o dedi bu dediyle olmaz bu işler 837 garanti de 5 veya 15 tl gibi üstünde olabilir 805 in %4 ü 32 eder 805+32:837 yapar bu garanti olanı artı enflasyon farkı olur
Öyle bir durum yok kardeşim yalan yanlış yazmayın önümüzdeki gunlerde bu yardımdan kimin yararlanacaği açıklanacak, olacak bir şeyi bilip bilmeden olmayacak deyip yardımdan faydalanacak insanların aklına girip moralini bozmayın aile bakanı iki gün önce açıkladı verilecek diye devlet vereceğim derse verir
[/FONT]
[FONT=-apple-system]Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un duyurduğu 2. Faz nakdi yardımlara, corona virüsü öncesi devletten sosyal yardım alanlar ve 1. Fazda 1000 liralık yardımda bulunulan kişilere ikinci defa yardım yapılmayacak.
Benim burada anlamadığım cümle şu : [/FONT][FONT=-apple-system]corona virüsü öncesi devletten sosyal yardım alanlara verilmeyecek tuhaf bir cümle bu !
Ben şubat başında 3 ayda bir verilen nakdi yadımı sydv dan 150 tl almıştım bu cümleye göre benim durumumdaki kişilere verilmeyecek oluyor bu da bana saçma geldi[/FONT]
merhaba arkadaşlar ben yuzde 95 engelliyim evde eşim ve ben varım tek gelırım bakım maaşı ve üzerime kayıtlı 120 bin tl kasko bedellı aractan başka hiç bişy yok bu arac yuzunden sağlık ve bu viruste yapılan yardım dahil hiç bi yardımdan yararlanamıyorum kömur sağlık 2022 elektrık indirimi hiç biri yok evi olan yararlanıyor ev traktör düşük model arac ve hayvanı olup 2 cocuğu olan ve sigortalı calışn adam coğundan yararlnıyorben hepsinden muafım varmı benim gibi olan
Bakanın açıklaması dikkatlice okusun herkes daha öncede paylaştim: Söz konusu destek programının 2. fazının başlayacağı müjdesini sayın Cumhurbaşkanımız dün kamuoyu ile paylaştı. Bu kapsamda 2. fazda, halihazırda sosyal yardım alan ve 1. fazda dağıtılan 1000 liralık destekten faydalanmamış, 2 milyon 300 bin haneye 1000'er lira nakdi destek vereceğiz. 1. fazda olduğu gibi vatandaşlarımızın herhangi bir başvuruda bulunmasına gerek olmayacak ve yardımlar evlere götürülecek.
3. faz sosyal yardımlar için de hazırlıklar başladı
Bakan Selçuk, Bakanlık olarak önceliklerinin, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlerden ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşları desteklemek olduğunu vurgulayarak sosyal yardımlarda 3. fazın da hazırlıklarının yapıldığını bildirdi.
3. fazda da 1. ve 2. fazlardan faydalanmamış ihtiyaç sahibi hanelere 1000'er lira destekte bulunacaklarını aktaran Selçuk, 3. faz sosyal yardımdan daha önce bu yardımdan faydalanmamış haneler faydalanacak ve söz konusu başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Koronavirüs tedbirlerinden olumsuz etkilenmiş, ihtiyaç sahibi tüm kesimlere el uzatacağız. bilgisini paylaştı.
Selçuk, 3. fazın başvuru sürecinin ise ayrıca duyurulacağını belirtti
e devlet de yeni bir sayfa acildı ihtiyaci olan bu sayfaya girere formu doldurabilir. e devlet girin arama yerine Açık kapı yazın arkası gelir formu doldurn
1 nisanda sydv ya nakdi yardım için başvurmuştum ve e devlet te başvuru görünüyordu 10 gündür fakat bugün kaldırılmış başvuru yapıldı yazısı karşısında reddedil di feshedili yazısıda yok böyle durumda olan varmı arkadaşlar e devlet te önce görünüp sonra silinen bugün siliNmiş Yani CUMARTESİ
başvuru istek talep de bulunucak arkadaşlar. e devlet üzerinden. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı na girin. Alo 183 Sosyal Destek Başvurusu ve Takibi. ne tıklayın yyazılı olarak istek veya şikayetde buluna bilirsiniz