Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Attım obir konuya

Bayram harçlığı mevzusu nedir? Böyle bir yardim yok dediler bana vakıftan. Bu yardim geçenki 1000 liralık yardımdan yararlanamayan yevmiyeli işlerde çalışanlar için 1000 lira verilecekmiş. Bayram harçlığı yokmuş.

1 haftalık süründürmenin ardından çilenin ardından bugün uzun uğraşlar sonunda engelli aylığını ve 1000 TL'lik sosyal yardımı alabildim mersis numaralarıyla sevinsem mi süründürme üzülsem mi bilemedim ama devlet engellilerin aylıklarını evlerinde verme kararı aldığında ikamet yerinin dışında ya da evde olmayanları hesap edip bir b planı oluştur malıydı resmen işkence çektim bir haftadır neyse yine de sabır ve şükrediyorum �nşallah alamayan arkadaşlarım da alırlar

arkadaşlar konuyu takip edemedim bu 1000 tl için nereye başvuru yapacaz para nereye yatar

benim banka hesabına 250 lira yatmış, ama açıklama kısmında "BAYRAM İKRAMİYESİ" yazıyor...
yahu daha ne arefe ne bayram, ne seyran teayyippp eniştem beni neden mucccukladı? :D

ramazan bayramı 24 mayısta olduğuna göre bu 250 lira bence bayram ikramiyesi değil, sosyal yardım, ama açıklama kısmındaki yazıyı değiştirmeye üşendikleri için o açıklama altında verdiler bu parayı...

maaş normalde 18'inde yatıyor ve bugüne kadar maaşın yattığı günde yatırdılar bayram ikramiyesini de, bu durumda, 18 mayıs'ta (bayrama yaklaşık 1 hafta kala) bence asıl bayram ikramiyesini ve maaşı verecekler...

var yaaaa... bi vermesinler gökkubbeyi başlarına yıkarım leeaaan! :D

hepiniz iyi günlerde harcayın arkadaşlar sosyal yardımlarınızı!

bu arada, bazı arkadaşlar niye 250 lira diye merak ederlerse annemle ortak aldığımız için...

eryaman

Merhaba ikamet ilinde olmadığım için ve eve geldiklerinde 2 defa beni bulamadıkları için mağduriyetimi bir hafta boyunca sürekli belirttim PTT müdürüne oda mersis numarasını verdi öyle alabildim ikamet yerimden kilometrelerce uzaktayım şu anda müdüre gidip baskı yapacaksınız yani ben ilk başlarda rica ederek kibar birdille sürekli kibar konuşarak rica ve minnetle rica ediyordum istiyordun mağduriyetimi belirtiyorum ama birazcık ısrar ve halini Azra arzederken onlara baskı yapmak gerekiyormuş ben o kadar kibar davranırken diğer PTT müşterileri neredeyse onları dövecek gibi davranıyordu belki bana kızacaksınız ama gişe memurlarına baskı yapmak işe yarıyormuş hayırlısı olsun

Ayrıca ek olarak belirtmek isterimki engelli aylığını ve 1000 TL'lik yardımını alamayanlar bu hafta sonuna kadar Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını aktarılacak mış kart olanlar karttan alır olmayanlarda açık şubelerden alabilecek miş ben PTT müdürlüğü'nün yalancısıyım

Pluvia teşekür ederim bu bayram harçlıgı bizim burda veriliyor 10 yıldan beri bayrama yakın kurban parası diye geçiyor nakti yardım veriliyor bu şahıslarıda onlar seçiyor vakıf seçiyor

Paranoya

Ben bakıcıyım evde bakım bağlanınca ve benim raporda 2020 ocakta bitince 2022 kesilmişti şimdi mayısa kadar uzatılmış ilgili birimi aradım sorun yok sınırı açmıyorsun dediler

Teşekkür ederim de keşke sağlıklı olsakta :(. Neyse

Arkadaslar ben bu açık kapı konusuna netten basvuramıyorm yogunluktan galiba kaymakamlıgamı gtmemz gerekiyor acaba birde 2022 alanlara verilirmi bu yardm

Gülo34
sen engelli yakını maaşından yani 2022 den dolayı 1000 tl almışsın bakıcı olduğun için değil insanlar bakıcıyım bende aldım dediğiniz için yanlış anlaşılıyor

COVİD19 salgını dolayısıyla verilen yardımdan kronik hasta engelli Emekliler yararlanamıyor mu

ARKADAŞLAR verceğim bilgiler kesin ve net bilgiler dir kimse tekrar tekrar aynı şeyleri söylemesin doğum tariğim 1984 normalde her ayın 9 çekiyordum ama bu ay yardımla birlikte eve gelecekti ne maaş nede yardım parası eve gelmedi
bugun ayın 9 bankamatik gittim kartta para yoktu sonra ptt merkez şube gittim maaş+1000 tl yardımın ptt bölge posta dahıtım merkezinde olduğunu söyledi yani eve gelmeyen ödemeler ptt posta dahatım merkezinde duruyordu bende bulunduğum yerdeki ptt posta dahatım merkezine gidip ordaki listeye baktırlar 805+1000 tl mi teslim aldım süreç sıkıntılı idi evet ama sonunda aldık şimdi sizlere şu bilgiyi veriyorum

eğerki sadece maaşı eve gelen varsa bölge müdürlüğü ptt posta dahatım merkezine gitsinler 1000 tl alsınlar

eğerki sadece 1000 tl si eve gelmişse bölgedeki ptt posta dahatım merkezine gidip alsınlar

1984 ve 1989 lu olanlar yani 4 ve 9 ödemesi olanlar maaşş artı yardım 1000 tl sosyal kartta yatmadı arkadaşlar çünkü tam biz alacakken evlere getirme muhabeti çıktı maaşlar kartlara geçmedi

bnm de sosyal kartıma yatmadı gittim poosta dahatımdan aldım

tüm soruların cevaplarını verdim

2022 maaaş alan tüm engelliler bu yardımı aldı merak etmeyin içiniz rahat olsun.

Arkadaşlar az önce polis geldi 1000 TL ve maaşımı almış bulunuyorum alamayanlar merak etmesin para dağıtım sürecinde.

1000 TL yardım alabiliyor muyuz?

Arkadaşlar virüs sebebi ile dağıtılacak olan 1000 TL yardımı engelli bakım aylığı alanlar da alabilecek mi?

Maaş günüm bugün ama kartta ne para var ne de 1000 TL yardım parası. Gerek yoktu bu paraya ya kaç gündür eziyet çekiyoruz resmen, elimizde olanıda aldılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt