Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar günaydn benm bana hala gelmediler b3nm gibi parasını hala alamayan varmı

1000 TL'lik yardım parasını alamayan arkadaşlar 7-14 gün içerisinde hesabınıza (TC'nize) geri yatırılacak ve PTT Kart yada vezne yoluyla paranızı alabileceksiniz. Maaşını alamayan daha doğrusu maaşı evine getirilmeyen arkadaşlar varsa lütfen PTT Kartını kontrol etsin yada vezneden sorgulatsın zira bizden bir kişinin maaşı eve getirilmedi fakat PTT Kartına yatmıştı. Ayrıca anladığım kadarıyla bütün maaşlar (1000 TL'lik yardımı kastetmiyorum) önceden yatırılmış. Biz, bize gelmeyen maaşı Dün sabah PTT Kart ile çekip aldık fakat normalde ayın 7'sinde yatıyordu maaş günü olarak.

alamadım yok ewde degilim adrese teslime deniyor adresde olmayanlar nsl alacak

aynı durumdayım bunun için hiç bir bilgi aramıyoruz her tarafı aradığım halde

alime pullu

Yukarıda yazdığım gibi, 2 hafta içinde TC'nize geri yatacak ve PTT Kart'la ATM'den yada şubeden vezneden kimliğinizle gidip alabileceksiniz.

Mkjbhkkk

Selam arkadaşlar konya ya hiç gelen giden yok nakdi yardım için burada ulaşacağımız bir kurum varmı

Bugün öğleden sonra Bahçelievler PTT şubesine gideceğim orası açık oluyor genelde �nşallah PTT kartı çıkartabilirim ikametim burada olmadığı halde

Dün geliri olmayan kişilerin e devlete başvurmaları istendi. Ama nereden başvurulduğunu göremedim. Başvuran var mı? E devlete baktığımda çocuk yardımı var sadece.

başvuru yok kardeş 2 milyon 300 bin haeye sosyal yardım vermek için çalışmalarımız başladı dedi başkanımız

arkadaşlar benim de %44 raporum varda maaş vb almıyorum alabilirmiyim bu yardımdan ne sigortam var nede işim annem ile yaşıyorum vefat eden babamın emeklisini alıyor kendisi 4 gün önce başvurdum hala başvurma süreci devam ediyor diyor

Beyler bu 112 nin yaptığı 65 yaş ve kronik hastalara gıda ve temizlik kolisi yardı mı vefa sosyal yardım grubu ücretle mi yapıyor bilen var mı

Arkadaslar dün cumhurbaskann dedigi geliri olmayanlara verilcek destek grubuna biz giriomuyuz yani 2022 alanlar bilgisi olanlar yazabilrmi

forsaken43
Ne için başvurdun sosyal yardımmı engelli maaşı içinmi Raporunla birlikte başvurman lazım vakfa 2022 engelli aylğı için onlar bir süre sonra eve gelir gelir durumuna bakar hanedeki kişi başına geliri hesaplar sonra süreç başlar maaş için en az 1 ay

Barda5

hocam sosyal yardım için başvurdum engelli aylığı anlamadığım bir sebebden dolayı çıkmamıştı 2016 da zor durumdayım engelimden dolayı işte bulamıyorum zaten(almıyorlar) mental kapasite sorunu var sigortam da yok

forsaken43
sOSYAL YARDIMSA KISA BİR SÜRE İÇİNDE ARARLAR AMA SEN MAAŞ İÇİNDE BAŞVUR EVDE KAÇ KİŞİ YAŞIYOR KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR SİGORTALI VE ONLARDAN DOLAYI EVE AYDA TOPLAM KAÇ LİRA PARA GİRİYOR O ÖNEMLİ EVDE YAŞAYAN KİŞİ SAYISINA BÖLDÜĞÜNDE KİŞİ BAŞI GELİR 701 TL Yİ GEÇMEMESİ LAZIM DİYE BİLİYORUM BEN

daha eve gelmediler ne maaş ne yardım gelmedi bu ne saçma iş ya normalde ödeme günü 9 ama alan aldı kartta da yok

Maaş günüm dündü gelen giden olmayınca az önce ptt atm den maaşımı çektim

Bayağı uğraştıktan sonra PTT kartı alabildim ikametimin dışında olmama rağmen ama 2022 aylığını ve sosyal yardımı alamadım maalesef eri dönüş bekleniyor Muş 2 defa eve git gidilecek miş ikisinde de bulamazlarsa hesabına yatırılacak mış Bu da 7 ile 14 günü bulur diyorlar peki bizler ne yapacağız bu süre zarfında tabii ki her zamanki gibi sürünecek siz beddua edesim var ama hangi birini bilmiyorum bu arada bir şey soracağım PTT kart aldım ama aktivasyonu yapıp mu verdiler ayrıca posta çeki hesabı aç açmadılar adıma ben söylemeyi unuttum onlar da demedi posta çeki hesabı gerekiyor mu bilen var mı acaba

MAĞDUR.
Umarım sosyal Kart almışsınızdır. Sosyal Kart'ta direkt aktive oluyor PTT'de verdiğiniz telefon numarasına kart şifresi geliyor ATM üzerinden o şifreyi değiştirerek kullanıma başlıyorsunuz. PTT kartta ise hesap vs. Otomatik açılıyor aktivasyon yapılıyor ancak sosyal yardımlar oraya yatmıyor diye biliyorum, saygılar.

eryaman
Hayır, buraya kafamdan ürettiklerimi(!) yazıyorum, teşekkürler. (Resmi dayanağı vardır)

Şizo34
Onu önce çekmiştim ben çektim günün akşam açıklama yapıldı evlere getirecekler diye

kardeslerim ben az once vakiftan geldim acik kapi diye biryer var edevlette ordan bayram harcligi icin basvuru yaptim bulundugum vakifa basvurmami istediler ama 1000 tl baban aldigi icin birsey yapamam dedi bu nedemek

Yaklaşık 1 saat önce hem maaş hemde nakdi yardım paralarını aldım ödeme günü yarın dı yer konya
Afyonlu20
hanede alan olduğu için olabilir bence nakdi yardımı aynı evde alan oldumu

Bakım maaşları eve gönderme gibi bir durum yoktur umarım herkesin kartı da var onun için o günleri gelen çeker

ALBiNOGER

Ön yüklemeli PTT kart yazıyor telefonuma şifre geldi bilseydim sosyal kart derdim bıktım artık sürekli bir şeylerle uğraşmaktan ☹️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt