Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazmıştım geçen gün geldiler abimi banyodan çıkaramadım işitme engelli .mental.... gibi sorunları var.kapu kilitliydi.beklemediler.hesaba yatiririz çekin dediler.kimligi bakıcı kağıdı raporu çıkardık vermediler.merkezde postane ye gittim iki saat kuyruk.alamadim işlem almiycaz dediler.para hesap a yatar dediler ama.sosyal yardım sayfası e devlette yok.para kaybolmaz demi.

Arkadaşlar şimdi Cumhurbaşkanını canlı yayında dinledim hiç bir geliri olmayan E devletten ya da yaşadığınız şehirdeki Valilikten telefon aracılığıyla yardım talep edebilirmissiniz maske artık ücretli değil bedava verilecek İstanbul'da Atatürk hava alanı ve sancaktepe de bir yer özel covid hastanesi olacak hayırlı olsun umarım kimse aç ve açıkta kalmaz

eryaman

Okadar öfkeliyim ki anlatamam güya devlet iş yapıyor sadece bizi mağdur bırakıyor ben İstanbul'dayım ikametim Kırşehir'de buradan PTT'den almam gerekirken benim maaş günümde peteği kapattılar o zaman bütün kamu Bankası mı da kapatsınlar bunların yaptığı sadece gösteriş reklam işgüzarlık hakkımı helal etmiyorum beddua ediyorum hepsi yalancı o kadar mağdur oldum ki cuma gününden beri yapmadığım şey kalmadı hala alamıyorum hala alamıyorum evdekilerden birine de vermiyorlar ki banka havalesi yapsınlar bu konuda ne yapabilirim başka bilgisi olan var mı

"Geliri olmayan devlete başvursun" kampanyası hakkında bilgiler? [YENİ]

Cumhurbaşkanı açıkladı:
Kampanya ile "GELİRİ OLMAYAN DEVLETE BAŞVURSUN" nereye müracaat edilmesi gerekmektedir.

MAĞDUR.

Gidip bankamatikten cekemiyormusunuz evdekilerin birine verme işini unut para işi bu devlet de olsa risk almaz senin ıslak imzan ve görüntün olacak ilametgahdan neden farklı bir yerde oturuyorsun

ayDÜNYAvazo
Az önce haberler de Yaşadığınız ilin valiliğine ya da e devletten başvuru alınacak diyordu spiker galiba henüz net birşey yok

Hiç bir geliri olmayan diye açıkladı Cumhurbaşkanı ama arayın sorun valiliği

Ali_Gs

Görme engelli olduğum için ptt kart almadım pttmatikteki yazıları göremiyorum
Onu bende düşünebiliyorum yoksa çekerdim
Güya yardım ediyorlar süründürmekten başka bir şey değil bu
İstanbula egelli istihdamından iş bulmak için geldim
Siz iktidara hayrn aolabilirsiniz ama bu bizim gibileri mağdur bıraktığı gerçeğini değiştirmiyor
Lütfen yorumunuza dikkat edin üslubunuza öfkeli ve zor durumdayım 😡

MAĞDUR.

Iktidara yakın olduğum nereden çıktı ? Hangi cümlem den sinirli isen girmeyeceksin foruma farklı görüşlere saygın yoksa kendi kendine otur konuş kaldiki bankamatik kartın yoksa başka şehirde yaşayan ailene parayı verseler sana.yine bir faydası yok Devlet tabiki işini garantiye alacak hangi iktidar yonetirse yönetsin kimse kendini riske atıp parayı başka birine vermez ne malum ben almadım diyerek şikayet etmeyecegin çalışan kişileri

başkanımız açıkladı 2 milyon 300 bin haneye yeni sosyal yardımlar yolda dedi
artı valiliklere kaymakamlıklara başvurunuzu e devletten yapın dedi

kardeş yanlış duymuşun geliri olmayan demiyo
yaşlı engelli vesaire yardım alanlar başvurcak valilik kaymakamlıklara e devletten

zaten yaşlı engelli vesaire maaşları gelir olarak görünmüyo
sosyal yardım olarak görünüyo

ya arkadaşlar nankör demeyinde
kumanyada hep şekere tansiyona dokuncak şeyler var babam şeker tansiyon annemde tansiyon var
çoğu bana kalcak helva falan ne şeker var bende ne tansiyon alayına gider

mirhat

Eğer öyle ise çok iyi bencede yardım alan adam zaten muhtaçtır Allah razı olsun sosyal Devlet olmanın gereğini yapiliyor maske olayida çok güzel oldu Avrupa ülkeleri maske yüzünden birbirlerine savaş açacaklar neredeyse kumanya konusuna gelirsek pek tabiki sende anlarsın ki hep yüksek kalorili tok tutacak besinler olması gayet normal rahatsız olan ev halkı az az tadımlık yiyebilir kumanyanin erzak yardımının amacı çok doyurucu gıdaların olmasıdır

mirhat

1000 lira yardim alanlar yeni aldı.1 ay geçmeden yardim alamaz zaten. Bu dediği yardim hiçbir geliri olmayıp gündelik işlerde çalışan, virüs nedeniyle ıssız kalanlara yapılacak.

arkadaşlar e devletten açık kapı yazın çıkıyo

konu olan ilçe seçiniz yazıyo bi türlü çıkmıyo ilçe seçiniz yazıyo 10 dakkadır seçiniz yazıyo

Beyler bu işin basit yolu var arayın yarın valiliği sorun kaymakamlikta olabilir onlar net cevap verir

zaten alamayanlar alsın biz yeni aldık tek muhtaç biz degiliz

İkamet kaydının olduğu şehrin dışında olanlar engelli maaşını nasıl alacaklar başka şehirdekiler bu konuda hiç bilgisi olan yok mu

Arkadaşlar benim 1000Tl'lik yardımda gelmedi sadace maaşım geldi bugün 4-5 Ptt şubesi gezerek en son bir yerden bilgi alabildim 1000TL'lik yardımı evine gelmeyenler merak etmesin sistemde paranın yatmış olduğu gözüküyor ama dağıtımda olarak gözüküyor ve hiçbir şekilde Ptt şubelerinden çekemiyorsunuz. Dağıtım günü de dün bitmiş engelliler için artık evlere gelmeyecekler bu ay için. 1hafta içinde kesin olmayabilir 2haftaya da çıkabilir Ptt kartınıza yatar veya gelir ptt şubesinden alırsın dedi. Yani büyük ihtimalle evine gelinmeyenler kişilerde karışıklik oldu. Böyle olacağını sezmiştim zaten herkesin kartına yatırsalar böyle olmazdı.

MAĞDUR.
Cuma günü hesapına yatar merak etme

yusuf-ardahan75
Kaybolmaz kardeşim merak etme cuma hesabına geçer

Kardesim önce bende kırşehirliyim istanbulda yasiyorum.merak etme cuma hesba paran yatirilir

Aynen arkadaşlar sıkıntı etmeyin cuma veya 1hafta içinde para hesabınıza geçer bende aynı durumdayım alamadım paramı cuma günü veya pazartesi günü hesaba geçecek inşallah ya da ptt şubesinden alabileceğiz. Kaybolma ihtimalini bende sordum hiçbir şekilde kaybolmaz paraniz dedi para sizin adınıza sizin tc'nize dedi.

alperakat

merhaba hemşehrim PTT kartım olmadığı için hesabıma yatsa da alabileceğimi düşünmüyorum TT lerde ikinci bir emre kadar kapalı o kadar mağdur bıraktılar ki inanın aramadığım tanışmadığım gitmediğim yer almadı çok öfkeliyim çok üzgünüm çok büyük sıkıntıdayım hem cüzi miktarda paraya mecbur bırakılıyor uz hem de onu almak için binbir çile çekiyoruz bilmiyorum artık cuma günü hesabıma yatsa da peddler kapalı kart da yok PTT kart çıkartabilmek için ikamet ettiğim şehirde olmam gerekiyor sanırım çok fazla bilgim yok PTT kartla alakalı

sosyal yardımlar evde ödenecek diye bi açıklama oldu
parasını alması gereken biri varsa muhtara gitsin

ben bugün gittim muhtara babamın maaşını halletti

yarın getircez eve dedi imza attı babam
annemde cuma günü aldı 1672 lira oda eve geldi

bugün engelli bir arkadaşımla konuştum bin lira paranı aldın mı dedim aldım dedi .bende engelliyim işsizim vakıftan yardım almadığım için bize birşey verilmedi. bu arakadaşın aprtmanında ismi lazım değil engelli olmayan bir şahıs 2 evi olan ve maddi durumu çok iyi olan adam bin lira yardım parası almış adamın bir dağ da domuzu eksikmiş bu tip adamlar devletten yardım alıyor para alıyor biz 5kuruş alamıyoruz adaletin bumu dünya ..!!!!

alperakat

İnşallah PTT'den alabilirim PTT kartı ama internetten okuduğum kadarıyla ikametgah gerekiyor ben şu an İstanbul'dayım ikametim Kırşehir'de daha öncePTT kart almış arkadaşlar yazabilir mi ikametgah vesaire gerekiyor mu yoksa direkt PTT başvurusu yeterli mi ayrıca hala bugün olmuş sosyal yardım alamadım ikametimin dışında olduğum için TCM yatacak sa bekleyeceğiz inşallah o zamana kadar ölmeyiz çünkü bizim gibi insanlar çoğu sadece aldıkları sosyal yardımla hayatını geçindiriyor Allah sonumuzu hayır etsin bakalım ne kadar dayanacağım ne zaman TCM yatacak

herhangi bir maasım yok sadece annem babasından yetim aylığı alıyor benim maasım yok son bahsettiği bin tl destekten yararlanabilir miyim acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt