Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Ekonomik İstikrar Kalkanı” ile 1.000₺ sosyal yardım ve 2022 kanunu kapsamında maaş alan İstanbul’da 142.207 vatandaşımız bulunuyor. Cuma günü 10.00’dan bugün (cumartesi) 18.00’e kadar 100.244 ailemize maaşlarını evlerinde teslim ettik. 41.963 vatandaşımıza yarın (pazar günü) inşallah teslim edeceğiz"

Benim ödeme günüm bugündu ama şu ana kadar halen getirmediler

Ödeme günü pazar olup evine gelinen var mı dün

Ödemeniz pazara denk geldigi icin pzts kalmiş yarin hetirlet benm cmts sabahdan verdi gittiler

Ödeme günü pazar olanların bugun getirirler diye düsünüyorum.getirmeme gibi bi durum olamaz.getirmiyecekseniz hesabımıza yatırın atm den cekelim.bugun ödeme günü olanların sucu ne.Bazı arkadaslar basından görmüs bugunde yatırılacagını

Benim ödeme günüm dündü hala gelmediler büyük bir ihtimalle şehirler arası fark var

Şimdi tekrar geldiler 1000 tl verdiler bekçi ve ptt görevlisi 2022 aylığını vermediler sadece 1000 tl verdiler normal ayin 8 de maaş ogünmü verecekler yada ptt karta yatarmı

Canisihyıldız
kimine ikisinide birlikte veriyolar kimisisine tek 1000 tl yi veriyolar.Böylede saçmalık olmaz ama.2022 maas günü 9 olan var ve iki parayida aliyolar.maas gunü 8 olan var sadece 1000 tl alıyor.neye gore yapiyolar bunu

benımkı her ayın 9 .da yatıyor ya gelselerde su parayı br alsak 1000 tl ilac gb gelecek
aylinbars

benımkı her ayın 9 .da yatıyor ya gelselerde su parayı br alsak 1000 tl ilacgelecek

Yamanc

Yarın akşama kadar getirseler onada raziyim. 1 lira param yok. Is de yok şu aralar. Aslında küçük bir ilçede yaşıyorum. Acaba beni unuturlar mi

aylinbars

Akıllara zarar iş yapıyorlar ikisini bir ver gitgel yapma evde bekle işin yoksa rezil ediyorlar yardım alanları bekçi polis ne alaka negerekvar

hakanyildiz
Seni niye unutsunlar ya unutmazlar merak etme bugün almaz sa yarın sabah kesin getirirler

Canisihyıldız
Polis gelmiyor bekçi ve PTT elemanı ve bekçi resmi kıyabetiyle gelmiyor sivil geliyor

cuma günü getirdiler anneme 1672 tl

babamın ikameti köyde görünüyo diye getirmemişler maaşını

napmam gerekiyo acaba babamın ikameti için

eğer köyde tek yaşıyo gözüküyosa onada 1672 yatmıştır tahminim
ama biz kabul etmeyiz 1000 lirayı söyleriz cok insanın hakkı var bu paralarda

ricam olcak napmamız gerekiyo bi bilen yazsa ikamet için dışarı çıkmalarıda yasak zaten

arkadaşlar ödemeler bir bir düzensiz olsada. getirip veriyorlar. böyle bir ortamda az sabırlı olun. ben maaş ımı 1 nisanda aldım. 1000 tl lik yardımı halen almış değilim. eve getiricez dediler. 3 nisan cuma günü babamın. maaş ını artı 1000 tl hakkını. atm den şahsen ben çektim. önemli not. dün yani 4 nisan cumartesi. istanbul valiliği tarafından. hem babama hem bana birer koli gıda geldi. yani toplam 2 koli. bunuda sorgulayın artı erzak yolluyorlar.

Bizimde 1000 tl ödeme günü bugundü.ne gelen var ne giden.Tek sucumuz pazar günü olmasımı.Görevli memurlar calısıyirmu calısmiyormu oda mechul.atm kartı olanin hesabında tut bari parayıda buhun gelmiceksen atm den cekelim.Hıc bir bilgi paylasimi yok birsey yok.Sms atsaniz anlicam oda yok hayret bisey ya

Ben Giresunun Bulancak ilcesindeyim. Çok küçük bir yer. Görünürlerde ne postacı nede polis var. Günüm bugundu. Getirmeyeceklermi acaba

Bana sadece engelli maaşını verdiler 537 TL..1000 TL nerde acaba

Şimdide 2022 aylığı aldım zarf içinde 93 doğumluyum 1000 tl de bugün aldım ctesiye denk gelikti
Herkes alır zaman aliyo sadece

Izmirde yagmurda yagiyor.odeme günü bugun olanlara bu yagmurda dolasmazlar.Allahım cildirmamak elde degil ya.evimin yaninda hemen ptt atm si mevcut koy hesabımada gideyim kendim cekeyim

fkrtce

Gıda kolisi nerden sorgulama yapcaz ki ayrıca gıda yardımı gelen arkadaşlarda yazarsa bilgi sahibi olalım

arkadaslar sadece engelli maası geldi yardım 1000tl para vemediler 805 maas aldım bu nasıl oluyor tüm engellilr bu parayı vermıyorlar mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt