Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Salgın nedeniyle sosyal yardım dağıtılacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir kişiye engelli aylığı getirmişler. 1000 liralık yardim bitti demişler. Herkese verilmeyecek mi?

murat6134

arkadasım dün kız kardesımede aynısını ypmıslar sadece engellı maasını vermısler 1000 tl den haber yok
ama edevlette br gün gösterdıler 1000 tl hazır dıye ondan sonra sılındı bakalım bana nasıl yapacaklar sadece maasımı verecekler yoksa ikisinidemı

ptt bu kadar karştırmasalardı bu olaylar olmayacakdı 1000 üstüne yattılar malesef alamayan herkese geçmiş olsun

üzüldüm moralim çok bpzuk

Simdi geldi arkadaslar sonunda hem 1000 tl verildi.hem 2022 maasi verildi.1000 tl ödeme günü bugundü.3022 maas günum ayın 9 u

Arkadaşlar bir kişiye engelli aylığı getirmişler. 1000 liralık yardim bitti demişler. Herkese verilmeyecek mi?
yok öyle bisey e devlette gorduysen var 1000 tl simdi aldım

Arkadaşlar izmir konak az önce geldi arkadaşlar 1000 tl yardım ve engelli maaşımla birlikte 1537 tl aldım inşallah herkezinki vakti zamanında gelir

Bana bu sabah geldi pazar olmasina ragmen insallah herkese gelir benim.bugun umudum yoktu pazar oldugundan

Arkadaşlar ben ptt mobil uygulamasından sorgulama yapayım dedim. Normalde benim normal ptt kart vardı. Ama sosyal kart bilgileri girdim. Bilgiler uyuşmamaktadır dedi. 3 kez girince hesap bloke oldu şubeye başvurun bilgisi geldi. Hangisi bloke oldu acaba posta çeki mi yoksa sosyal kart mı yoksa ikiside mi bloke olmuştur?

Ben dün çektim atm den 2611 lira 1611 lira birikmiş maaşım 1000 lirada yardım

Belki makarna dağıtırlar .

Makarna diyip geçmeyin paketi 5 lira olmuş :)

Arkadaşlar bugün geldi param ama sadece maaşım gelmiş 537lira maaş günümde bugün değil zaten ayın 9unda bugün sadace 1000TL ödeme gelmesi gerekirken sadace maaş gelmiş zarfı açıp bakmadım aceleleri vardır bekletmeyim dedim şuan mağdurum ptt müşteri hizmetleri de kapalı aynı durumda olan var mı?

QUOTE=Erdo588;2317538]Arkadaşlar bugün geldi param ama sadece maaşım gelmiş 537lira maaş günümde bugün değil zaten ayın 9unda bugün sadace 1000TL ödeme gelmesi gerekirken sadace maaş gelmiş zarfı açıp bakmadım aceleleri vardır bekletmeyim dedim şuan mağdurum ptt müşteri hizmetleri de kapalı aynı durumda olan var mı?[/QUOTE]

Arkadaşlar bilgisi olan birisi var mı?

Benimki 4 Nisan'di 2 dakika oldu bana getirdiler hem maaşı hem de 1000 TL yardımı getirdiler 2 zabita bir polis bir ptt gorevlisi :) kamera ile cekiyorlar resim dil isbat amacli disar fena yagmur yagiyor adamlar islanmisti ellerinde iki evrak var maasi alamayanlar buyuk ihtimalle karismistir ondan almamistir bir kolide yiyecek geldi vefa dan bimu arada maas gunum 8 nisandaydi

busbus

Ayın 5inde

Arkadaşlar pttkartı olan beklemesin atm den kontrol edin benimde e devlette 1611 lira gözüküyordu atmde +1000 lira daha eklenmişti

bugün sadece maaşı verdiler 1000 lira yardımı vermediler e devlettede gözükmüyor acaba maaşı alıp 2. kere gelip 1000 lira yardımı alanda var mı?

sshad33
Bende aynı durumdayım maaş gelmiş 1000TL yardım yok birazdan gidip pttkart a bakacam inşallah oraya yatmıştır.

evet bende aldım engellı maaası ve 1000 tl
aldım simdı borclara dagıtacam

kimine 1000tl verilmiş kimine verilmemiş bence hane gelirine bakalıp 1000 tl oyle veeiliyor burda bakıcı parası ve engelli parası alıp 1000 tl yardım alan var mı

Şimdi polisi aradım. Benim oturduğum mahallenin bu akşam ve yarın dağılacakmış. Bana ne zaman getirirler demediler. Ama mahallenin dağıtımı bu akşam basliyormus

maaşın hepsinin yardımını getirdiler mi
engelli pRası ve.bakıcı parası alıyon mı

merkezi sosyal yardım 1000tl

e devletde 1000 tl yardımı görünüpde ertesi gün e devletden silenen yardım aldımı bana sadece maaş verdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt