@samedo99,
@kronikdvt Bu bakış açısı bence doğru değil eğer raporunda sorun yoksa her hangi bir şey olmayacaktır zaten.
Ama herkeste biliyor ki çok fazla suistiamal var bu konuda ki konuyu açan arkadaş gayet emin konuşuyor.
Günümüzde ki sorunların çoğu bananecilikten bana zararı yok kitabına uydurmuş beni ilgilendirmez yakalasalarmış demekten sonra gerçekten dürüst olanlar denetlemeye girince niye bu kadar araştırıyorlar oluyor.
Önce ki mesajımdada yazmıştım yetkili olanlarda ve vatandaşlar içinde herkes iyi niyetli değil ve bunların bazılarını ihbar olmadan yakalanması zor.
O zaman bir dükkanı veya evi soyarlarken gördüğmüzde pılisi aramayalım banene diyelim aynı şey bu durum gerçi böyle yapan çok kişi var zaten.
Ama şu durumla karıştırmayalım boş ihtiyarlar vardır akşama kadar önünü gelen küçücük her şey için şikayet ederler ve kurumları meşgul ederler bu hastalık bu başka bir şey.
Bence esas insanlar vatandaş bilincine sahip olsa banane demese her şeyi devletten beklemese kurumlara sahip çıksa dünya daha güzel bir yee olur neticede devlet herkesin başına bir polis dikemez insan önce kendi vicdanının polisi olacak.
Şöyle diyenler olacak herkes hamuduyla götürüyor ben mi düzelteceğim herkes kendinden mesul iyi ve dürüstlerde banane derse zaten zor olan dünya hayatı iyice kaos haline gelmezmi.
Bu yazıyı genel olarak gördüğüm sıkıntı üzerine yazdım kişisel bir cevap değil kimseyide suçlamak için yazmadım.