Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm meslektaşlarım, hepinize hoşgeldiniz diyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. Sağlıkçılarda çoğalmaya başladı.
Bakmayın eczanede çalıştığıma, daha öncede fizik tedavide çalıştım. Ama elimde ortopedik cihaz ve protez, ayrıca sağlık memurluğu diplomam var. kadrom fizik tedavi teknisyenliği. Acayip değilmi? Sistem bozuk napalım.
ARKADAŞ LAR BEN DE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE YEŞİL KART BÜROSUNDA ÇALIŞIYORUM .BİYOLOJİ MEZUNUYUM NE ALAKA DİYECEKSİNİZ BİR ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ SİSTEM BÖYLE
ssk sağlık işleri il müdürlüğünde reçete kontrolünden tutunda fatura kontrolüne,protez ortez malzmelerinden tutunda cerrahi malzeme kontrol kesintilerine bakıyorum...medulanın fatihi,provizyonun vefakar dostuyum...
sağlığa geçmek istiyorum sorması ayıptır ama saglıkta çalışan memur arkadaşların maaşları nasıl ve ek ödeme alıyorlarmı...m.e.m çalışıyorum ve çok düşük maalesef maaşlar ayrıca ek ödemede yok bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür
Meslektaşlarım hepiniz hoşgeldiniz(e tabi bende ) Benimde asıl mesleğim meleklik dermişim(Muzo abi çok hoşuma gitti kanatsız melek olayı :wink: ) hemşireyim yani ama şu an hemşirelik yapmıyorum bir kamu kurumunda memurum
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE ÖZEL BİR HASTANEDE SANTRAL-RANDEVU SERVİSİNDE ÇALIŞIYORUM
ÇALIŞMA HAYATIMIN NEREDEYSE 15 YILI DEVLET VE ÖZEL HASTANELERDE GEÇTİ . HERKESE BAŞARILAR DİLERİM
slm bende devlet hastanesinde memur kadrosuyla çalışıyorum.
Acilde, faturada, röntgen-ultrason randevu, satınalmada çalıştım.
Ama en çok acilde nöbetli sistemle çalıştım.
öneceleri hastaneden nefret ederdim ama şimdi roller değişti ve çok zevkli ...
Umarım dileyen herkese kısmet olur .
saygılar...