Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı (THSK ve TKHK) atamalarla ilgili bilgi paylaşımları

Arkadaşlar Facebookta 2016 ekpss ile atama yapılan tkhk diye kurulan bir grup var orada yaklaşık 200kişi var ankarayla görüşen zimmete ismi düşen göreve başlayan herkesbilgi paylaşıp sorularını sorup bilgi alışverişinde bulunuyorlar bilgimiz olsun

Tam ismi 2016EKPSS ile kamu hastanelerine atananlar.

Arkadaşlar 150 bimer e şikayet edelim kurumu.... Kurumun başındaki adam oyalıyor bizi güvenlik soruşturması hikaye
Herkes atandı sadece bizim kurum thk kaldı

bekirclskn abi senin valilik yazin ulaştı mi? Bizim henüz onay çıkmadı ama göreve başladık. Maksat yetişmese maaş alırız demi

Arkadaşlar merhaba ben işime baslayalı 3 gun oldu ve pazartesi tayin için dilekçe vereceğim aranızda dilekçe veren var mı? Olumlu sonuçlanma ihtimali nedir

Ben ilçe seçtim sağ olsunlar yardımcı oldular ama tayin olayini bilmiyorum. Şuan tayin olan yoktur sen bir bak gelisme olursa bizede dersin sonucu

2016'da sağlık memuru oldum. Memurluk/sınav sorularınız olursa cevaplayabilirim.

mrb arkadaşlar bn 2016 atamasında düz memur olarak sağlık bakanlığına yerleştim. ilk yerleştiğimde halk sağlığı müdürlüğüne bağlı toplum sağlığı merkezinde görevliydim ancak suanda toplum sağlıkları ilçe sağlık müdürlüğü oldu yeni teşkilata göre. sınava yeni hazırlanan arkadaslara yardımcı olabiblirim hem ekpss hemde memuriyet konusunda tecrubem var

Merhaba ben halk sağlığına hemşire olarak atandım ama hala zimmete düşmedim. Çok endişeleniyorum herhangi bir olumsuzluk çıktı diye nasıl bilgi alabilirim bu konu hakkında

Üst Alt