Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı (THSK ve TKHK) atamalarla ilgili bilgi paylaşımları

rackyt

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Sağlık bakanlığına atanan arkadaşlar duyuru yayınlandı

2016/1 EKPSS/Kura İle Engelli Memur Yerleştirme Sonuçlarına Göre Sağlık Bakanlığı Taşra Teşkilatı Kadrolarına Yerleşenlerin (Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumuna yerleşenler hariç) Ataması Hakkında Duyuru

Evrak Teslim Tarihleri: 29/08/2016 ile 09.09.2016
- Duyuru
- Valilik Yazısı
- Atama Başvuru Formu
- Mal Bildirim Beyannamesi

Belge Göster

Son düzenleme:
Neden Türkiye halk sağlığı kurumu hariç ya :( bizim ki ne zaman açıklanır ne zaman başlarız?

Merhaba arkadaşlar;

Bugün evraklarımı bulunduğum ildeki(Kastamonu) sağlık müdürlüğü insan kaynakları birimine teslim ettim.

Verdiğim evraklar;

Noter onaylı diploma fotokopisi(35 TL tasdik ücreti aldılar)
Askerlik durum belgem
EKPSS yerleştirme sonuç belgesi
Nüfus cüzdanı fotokopisi
2 adet vesikalık fotoğraf
Mal bildirir beyan formu
2016 EKPSS sağlık bakanlığı atama formu
E-Devletten alınan yükseköğretim mezun bilgileri çıktısı
Adli Sicil Kaydı Belgesi
Sağlık Kurulu Raporu(Hastanede onaylattım)

Arkadaşlar kurumda eylülün 23 üne kadar biz belgeleri Sağlık Bakanlığı Ankara'ya göndereceğiz dediler. Kurum belgelerinizi inceleyip atamanızı yapacak dediler. Süreç 1,5 ayı bulabilirmiş. Hangi ilçede çalışacağımı sorduğumda amirlerimiz karar verecek siz yine ara ara arayıp bize sorun belli olunca söyleriz dediler.

Sağlık bakanlığı atamalar için evrakları inceliyor

Arkadaşlar sağlık bakanlığı atama birimi ile görüştüm. Evrakları incelemeye başlamışlar. Gorevlinin dediğine göre en erken tarih Ekim ayının ikinci haftası sonuçlar açıklanmaya başlar... Umarim erken olur ve fazla beklemeyiz kazasiz belasiz göreve başlamak dileğiyle

mebte duyduğum kadarıyla haftaya başlayan arkadaşlar var

Arkadaşlar bizim görev tanımı ne olacak orda bilginiz varmı ben evrakları teslim ettiğim yer burda başlayabilirsin dedi :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar arayan soran var mi? Tercihlerde bir sürü sağlık bakanlığı alımı vardi. Ama forumlarda kimse yok... Birbirimize yardımcı olalım

Arkadaşlar merhaba

Az önce 0312 585 17 91 nolu numaradan bir hanımefendiyle görüştüm. Atamalarımızda son durumun ne olduğunu sordum. Evrak incelemesi devam ediyormuş haftaya kararnamelerimiz yazılıp imzaya gidecek dedi. İmza süresi ne kadar sürer belli olmaz dedi. Ekim ayının 15 inden sonra atandığınız ilin il sağlık müdürlüğünü arayıp bilgi alacakmışız.

SAĞLIK BAKANLIĞI VE BAĞLI KURULUŞLAR (THSK ve TKHK) TEK BAŞLIK

Halk sağlığına ve kamu hastaneleri kurumuna atanan arkadaşlar da sağlık bakanlığının komisyonunda değerlendiriliyor. Bu yüzden tek başlık altında birleşelim gelişmelerden toplu halde faydalanalim.
Kurumu bir çok kez aradım ve atama yerleri en erken 10ekimde belli olur. Fakat ikamet ettiği şehire atananlar hergün arasın çünkü onlar için 15günlük bekleme süresi yok.
Ayrıca atandiginiz sık sık arayın. Onlarin sistemi çok farklı zimmet sorgulamadan baska bir programları var o yüzden zimmete düşmeyi beklemeyin belki daha erken öğrenirsiniz...
SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA BİRİMİ IRTIBAT TELEFONU: 03125851791 direk atama birimine baglanirsiniz

Evet cem35 bugünde aradım. Bakanlıkta ki bayan 15ine kadar pek aramayin diyor. Ama ağrı sağlık il müdürlüğü ise ara sira aramamı söyledi. O yüzden aramakta fayda var.
Ne kadar çok ararsak o kadar çabuk başlatırlar. 15ekimden önce başlarız inşallah yoksa 1ay parasız kalırız maaş gelecek aya sarkar

Slm arkadaslar bu arada hepinize hayırlı olsun
sağlık bakanlığı tayin olayı nasıl oluyo bi bilgisi olan var mi

Ben Hatay İskenderun da yaşıyorum Hatay Kamu Hastaneleri birliğine yerlestim bu gün görüştüm kurum ile atamalarımiz için Ankara evrakları inceliyor ayin 10 nunda netlik kazanır dendi bekliyorum bu arada zimmet sorgulama da bizim ismimiz dusmeyecek mi

forevergs evet ağrı.senin tkhk olduğu için 1ay içinde ikamet ettiğin şehire tayin aldırabilirsin.
kaygusuz sağlık bakanlığında 1yıl gibi biliyorum ama tabi ki sağlık durumu sebebiyle 1 ayda da tayin alabilirsin galiba. Tam olarak bilmiyorum.
PARSTURKUAZ zimmete düşer ama geç düşme ihtimali var. Kuruma ismin gittikten birkaç gün sonra zimmete düşebilir. Bence zimmeti bekleme hergün aramanda fayda var...

Rackyt kardes bende agri thsk ya atandm sen agrilisn dimi

Zimmet sayfası dünden beri çalışmıyor khkyı aradım cuma günü tekrar arayın bakalım dedi kimsenin nezaman iş başlangıcı yapacağından veya ne oldunğundan haberi yok khklarda

Sağlık Bkanlığı na yerleşen arkadaşlar yeri belli olan veya atamalarla ilgili bilgiye erişebilen var mı?

hanzala_öldü dün atandığım kurumu aradım "hala isimleriniz ÇKYS'ye düşmedi evrak kontrolleri devam ediyor" dedi.

Arkadaslar yok mu esi dostu tanıdiğı olan saglam bi bilgi alsinda bilgilendrsin bizi. Bu belirsizlik cok kotu

Mrb arkadaşlar
Sağlık Bakanlığı bi bilgi alan var mi

Nereye yerleştiniz?Ben de arıyorum kurumu ama insanın içi rahat etmiyor sonuç alamayınca böyle

Bugün hepimiz bi arayalim korumlarimizi hepimiz yazisalim bakalim ne diyecekler. Birbirimizden haberimiz olsun.

Üst Alt