Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolumda Brakial pleksus lezyonu mevcut. Hangi oranda rapor verilir?

smlrkc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

benim de sağ kolumda doğumun evde gerçekleşmesi,ters gelmem ve (bu zamana kadar kulağını bol şekilde çınlattığım) ebenin korkup kaçması sebebiyle brekiyal pleksus rahatsızlığım var.

Engelli raporu için hastaneye başvurdum emg testi,röntgen vs %31 oranında rapor verdiler.
Verilen orana itiraz ettim ve gittiğim diğer hastanede de ilk oran verildi.Şimdi rapor alan arkadaşlara bir kaç sorum olacak;

1-Rapor oranınızı noroloji uzmanımı yoksa fizik tedavi uzmanımı verdi?
2-Raporuna itiraz ederek %40'ın altında kalıp tekrar uğraşıp rapor alan varmı?
3-Askerlikten muaf oldum bu rapor alırken herhangi bir olumlu sonuç doğurur mu fikir olarak doktor,doktorların gözünde?

Slm arkadaşlar %31 oran aldığım raporuma itirazım sonucuda aynı oranda kalan raporu alalı 8-9 ay kadar bir zaman oldu il sağlık müdürlüğünden arayıp öğrendim rahatsızlığım arttı tekrardan rapor alabilme hakkım varmı diye ordaki yetkililerde böyle bir hakkımın olduğunu söylediler bende bunun üzerine rapor aldığım ve itiraz için gittiğim hastane dışında başka bir hastaneye başvurayım dedim ordaki yetkililerde daha önce rapor almışsınız fizik ted. uzm. tekrardan kurula girebilir diye kağıda kaşe ve imzasını atması gerekiyor dediler doktora danışmaya gittim ama adam beni kaale bile almadı diyebilirim %31 oranı başıma bela oldu resmen işe girmek istiyorum karşıma çıkıyo askerden muaf oldum sevineyimmi üzüleyimmi onuda bilmiyorum fikirlerinize başından bu tarz olaylar geçirenlerin çözümlerini bekliyorum teşekkürler

Arkadaşlar merhabalar. Ben okan lisans mezunuyum ekpss için rapor almayı düşünüyorum. Doğuştan gelen bir rahatsizligim var sağ tarafim sol tarafimla aynı ölçüde gelişmiyor. Doktorun yaptığı açıklamada beyine giden kılcal damarlar zedelenmiş şeklinde oldu doğum esnasında. Sağ tarafim işlev görüyor ama solla aynı oranda değil. Mesela sağ elimle yemek yiyemiyorum yazı yazamiyorum birçok şeyden kisitliyim.sizce rapor almak istesem % 40 raporunu alabilir miyim ? Bu arada ankarada yaşıyorum başvuracak olursam hangi hastaneyi onerirsiniz ?

Üst Alt