Arkadaşlar merhaba bugün silivri d. hastanesine heyete girdim mevcutta özel tertibatlı ve otomatik videsli araç kullanır H sınıfı ehliyet alır 2010 silivri d. hastanesi tarihli raporum var ama engel oranı belirtilmemiş maliye araç konusunda muafiyet vermiyor. ve beni b.sadi konuk d. hastanesine sevketti. sevk ettiği kağıtta H sınıfı ehliyet için başvurmuştur yazıyor hiç alakası yok ehliyetim var zaten.
Arkadaşlar yarın sadi konuk devlet hastanesine gidicem hastane hakkında bilğisi olan tecrübesi olanlar bilği vere bilirmi.
1. resim
özel tertibatlı ve otomatik videsli araç kullanır H sınıfı ehliyet alır 2010 yılına ayit.

2. resim
bugün heyete baş vururken istediğim rapor şekli: özel tertibatlı otomatik vitesli araç kullanır ve oran.
(KIRMIZI ÇERÇEVELİ YERDE YAZIYOR)

3. resim
hastanenin sadi konuk devlet hastenesine ehliyet istiyor diye sevk ettiği yazı.

Arkadaşlar yarın sadi konuk devlet hastanesine gidicem hastane hakkında bilğisi olan tecrübesi olanlar bilği vere bilirmi.
1. resim
özel tertibatlı ve otomatik videsli araç kullanır H sınıfı ehliyet alır 2010 yılına ayit.

2. resim
bugün heyete baş vururken istediğim rapor şekli: özel tertibatlı otomatik vitesli araç kullanır ve oran.
(KIRMIZI ÇERÇEVELİ YERDE YAZIYOR)

3. resim
hastanenin sadi konuk devlet hastenesine ehliyet istiyor diye sevk ettiği yazı.