evet iş bilenin kılıç kuşananın tabi. de anladığınız gibi bir illegal durum yok. ne torpil ,ne tanıdık,ne şantaj

ne kaset

gittim trafik şubesine dedim ki ehliyetimi değiştirmek istiyorum kanunen hakkım var. dediler ki 3 ün 1 ini alırsın heyet sana hayatta bu raporu vermez dediler
ben de dedim allahın dediği olur ben kendime güveniyorum. sonra devlet hastanesi (izmir) ne gittim doktorlara izah ettim muayene edin, test edin, isterseniz arabayı kullanayım emin olun dedim.(ki zaten 14 yıldır kullanıyorum)
11 tane ortapedi doktoru vardı muayenede(stajer doktorlar asistanlar falan) dedimki illegal bir şeyde istemiyorum sizden ama takdir sizin dedim
ve aldım.
engeller beyindedir. olmaz olmaz..
bu arada ali yüce bey, eğer ehliyetiniz varsa (h sınıfı) önce trafik şubesine dilekçe ile başvuru yapın ehliyetimi değiştirip b sınıfı yapmak istiyorum diyetrafik şube il sağlık müdürlüğüne gönderiyor resmi yazı ile onlar da hakem hastane dedikleri bir devlet hastanesine heyet raporu verilmesi istemiyle gönderiyorlar
ehliyet alacak adaylarda aranan sağlık şartları isimli bir şartname var internette bulabilirsiniz. orada detaylı bilgi var
umarım sizde istediğiniz ehliyeti alabilirsiniz.