Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Bugün itibarıyla büyük mükellefler vergi dairesine evrakimi bıraktım. Görevlinin söylediği, 6-7 ay sürer maliyeye gidecek ordan bize gelecek biz işyerine göndereceğiz dedi. Nasıl takip edeceğim diye sordum, evsis artık kullanılıyormuş. Kaldırılmış. Ben şimdi nerden nasıl takip edeceğim. Başvuru numaran falan nerden öğreneceğim.
Sonu 94 olan telefondan ulaştım.
02.08.2019 ankaraya varışlı raporum aynı şekilde %90 olarak (ortopedik) onaylanmış.
Yazı ve imza süreci olacağından haftaya cumaya kadar vergi dairesine gönderilir dediler.
Darısı diğer bekleyen arkadaşlara.
25.07.2019 izmir vergi dairesine teslim edildi.
02.08.2019 ankaraya varış
Kurul Salı ve Perşembe günleri toplanıyormus. Eylül ayına başladıklarını söylediler.
Temmuz ve ağustos aylarında kalanlara daha dikkat ediyorlar. 17 ocakta ismimi almıştı. geçen hafta ulaşamadım telefonlara. Bugün saat 12 de ulaştım. Özellikle telefona bakan bayan arkadaş kurula verdi ve başhekim den %90 olarak aynı şekilde yani gönderdiğim raporla onaylandigini söyledi.
ckaya Merhabalar. Forumda paylaştığınız bilgi kesin mi acaba? Benim heyet raporum devlet hastanesi fakat tahliller özel hastanelerden alındı. Bu durumda eksik evrak olarak geri gönderildiğine emin misiniz? Bu cevaba göre bir telafi çaresi atacağım. Teşekkürler.
Bende de kalp krizi hikayesi var artı 3 stent ve tip 2 diyabet ..Benim raporum Ankara'ya gittiği gibi onaylandi ... Ama burda yazılanları gördükçe gerçekten üzülüyorum düşürülen puanlar yıkılan hayeller... İnşallah sizinkide onaylanır...
Yorumları dikkatli okursanız ben kesinlikle özel hastane raporlarını kabul etmiyorlar demedim MSK bunu da bahane edip kabul etmeyebiliyor dedim..zaten koşulsuz kabul etse hakem hastane kavramı olmazdi
%40 üzeri raporun, ortopedik engeli olmayan bir devlet memuru için emeklilik dışında ne faydası var?
Maaşda bildiğim kadarıyla 30- küsür bir katkısı var bunun dışında bu rapor ne işimize yarar?
Bilgisi olan arkadaşların cevaplarını beklerim.
engelli vatandaşlar içintanınan tümhaklardan faydalanabilirsin. Örneğin tek konutta vergivermemekten tutta ücretsiz toplu taşımaya, ücretsizdevlet tiyatrosuna kadar çeşitli hakların olacaktır.
Dün vergi dairesine raporumu verdim. Bugün siteye bakım, dijital olarak dilekçe rapor kimlik fotokopisini girmişler. Durum sorgula dediğim zaman, işleminiz sonlandı diyor. Bir de bu başvuru numaram nedir? Bilen var mı? işlemi yapan.memurun adı soyadı yazıyor onun üstünde bir rakam var o mu acaba?
Endereren gib gvdb.gov.tr den dilekçelerim kısmına baktığında dilekçenin sayısı kısmındaki rakam ile memur kayıt kaşesindeki aynı olmalı. Üste 4 yada 6 haneli dilekçe kayıt no altta da bol haneli bir rakam var. Memur ismi ve kayıt tarihi gibi şeyler yazar.
ya kardes ne bicim is bu ses yok seda yok ne evisi edevleti askeremi gönderdik tatilemi belli degil neden bu kadar ay gecmesi gerekiyor 100 bin kisinin evrakina bir kisimi bakiyor yav nasil bir sistem bu biri anlatsin bana şehir efsanesi olmasin lutfen