Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Korhan1978
Korhan ablanız avukattı değil mi? Sorularım var nasıl yardımcı olabilir misin?Size ve ya ablanıza ulaşma imkanım var mıdır?

02.08.2019 ankaraya varış tarihi. Ses yok. Ankara telefonlara çıkmıyor. İzmirden gönderdim.

Arkadaşın babasını her iki böbreği de %60 çalışıyor engelli oranı % kaç alabilir

Teşekkürler

Telefonlara bakan hanımefendi sabah izinliymiş. Az önce ulaştım. Eylül ayı bakılıyor dedi. Şubatın ilk haftasının sonu gibi tekrar arayın dedi. Kurula girip girmediğini sisteme düşmediğinden göremiyorum dedi.

Monstro

Herkese aynı şeyi söylüyolar madem oraya yapay zeka bir temsilci koysunlar daha iyi otomatik cvp versin en azın dan aradığımız da bir cvp alırız :)

Merhaba arkadaşlar benim uyku 35 / tansiyon 10 /boyun fıtığı/12 prostat /5 toplam 62 baltazar la 51 e düştü süresiz rapor Ankara dan 5 ayda ancak geldi 32 düşmüş itiraz edicem emsal mahkeme etkili olur inşallah. Aslında rapora itiraz edecektim insülin direnci , reflü, karaciğer hpt b yi işlemediler diye . Bu şekilde gitti işte

Senin çıldırttığın abla galiba. Gayet sakin bi hanımefendi 😂😂😂😂

Ben cvp alamadığım için işine gelmedi sallama cvplar dolu burası onaylı mı değil mi olay bu ama o otomatik ya ay sonu ara şubat ilk hafta ara nasıl olsa acan yok açsa da sallama cvp ne güzel dünya al maaşı salla başı ye kürküm ye neyse şimdi gelmesinler bana akşama uyuyamam….

Kardeşim senin uyku apnesini %10 a düşürmüş ahi oranın kaçtı acaba aynı sorun bende de var doktor 35 verdi ama benim ahi 28 orta uyku apnesi diye yazıyor Orta yazdığı için düşürüyolarmış maalesef

Haydarpaşa numune uyku polikliniği oran yüksek çihaz yazıldı.

23/8/2019 5 ay da cevap geldi evis ten baktım.

Rapor şuanda yanımda değil fakat solunum cihazı yazdılar . Oranı hatırlamıyorum.

Ayak sekmesi , atması falan yazıyordu raporda.

öncelikle mrb. vergi indirimi için istenen evraklar tam olarak nelerdir?

Emin Tüysüz
arkadaşlar uyku apnesi ile ilgili bir konuyu netleştirmekte fayda var. Eğer cihazınız otomatik ve son 3 aylık chip verileri yok ise elinizdeki raporların fazla bir anlamı yok. Bende de ağır uyku apne var lakin cihazım 10 yıllık ve manuel olduğu için değerlendirmeye sokmamak daha iyi olur ankara da problem çıkmasın şeklinde yönlendirme yapıldı. diğer değerler ile baltazar sonrası 46 ile 3 ekimde rapor bakanliğa ulaştı.

Merhaba arkadaşlar uyku apnesi %35 oran verildi ahi oranı 36.9
Kronik tedavi gerektiren böbrek taşı için %5 oran verildi
Ortopedik antaljik yürüyüş için %8 oran verildi.
Baltazar formülü sonucunda toplam %48 olan rapurum %42 ye indirildi 05.09.2019 tarihinde raporum ANKARA 'ya ulaştı bu gün telefonda görüştüm şu an işlemde sonuç belli değil cuma günü tekrar arayın dediler... bu arada raporum 2 yıllık cvp geldiğinde askerliğimi satın alırsam 1 şubatta emekliyim RABBİM izin verirse inşallah oranı düşürmezler...
Çorlu/TEKİRDAĞ

Engelli vergi dairesi ne dilekçe verilecek ilk olarak çalışan olmalısınız iş yerinden SGK döküm iş yeri kaşeli yazı ile birlikte O arada 182 den sağlık kurulu randevu alın ve hastalıklarınızın raporları ile heyete gireceksiniz . Akabinde bir hafta içinde hastane size raporu veriyor 40 ve üzeri olunca hastane vergi dairesi ne yolluyor vergi dairede bakanlığa yolluyor 4-5 ay sürüyor bu arada siz aile sosyal bk engelli kartı çıkartın ulaşım kartı vs 40 üzeri sürekli rapor alırsanız nasip artık.

Benden evrak isteyeceklermiş ankara öyle dedi peki yeni bastanmi başlayacak herşey

08.16.2019 ağustos uyku apnesi 35 ahi 84.4 hipertansiyon 10 bekliyorum

Sabırla Bekliyorum

Emin Tüysüz

Ahi oranın düşük muhtemelen Emin bey bu yüzden düşmüş diye düşünüyorum başka açık laması yok nasıl düşer bu kadar

Benim arkadaşımın gitti ahi si 78 di 35 aldı tansiyon dan 10 aldı gözden 6 aldı 45 ile emekli oldu sizin durumu anlamadım
Feray23
uyku apnesi tansiyon u tetikliyor derler ise oranınız düşer benim de apne 35 ahi 71 tansiyon 10 kulak işitme kaybı 6 var umarım istediğiniz gibi gelir.🙏

emin bey benim sağlık kurulu raporum var. noter onaylı raporun örneği de var. ben bunlarla vergi dairesine başvurunca tekrar hastaneye sevk ediyorlarmı? acaba

ozkan1983 yeni tarihli raporunuz varsa işyerinden çalıştığınıza dair şirket yazısı, sgk işe giriş bildirgesi, raporunuz, varsa epikriz (uyku psg, astım sft, nöroloji ise emg eeg gibi ekleyin) direkt olarak vergi dairesine engelli vergi indirimi için başvurabilirsiniz. Hastaneye sevk edilmeyeceksiniz. Belgelerini gib e gönderilecek sağlık kurulu inceleyip 4-5 ay gibi sürede sonuç gelecektir.

Korhan1978

Korhan1978 oran 45ten 42 ye düştü zaten dahada düşer mi tansiyonu tetiklemesi hastalığı ortadan kaldırmıyorki

Üst Alt