Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Raporların değerlendirme ve sonuç için cvp yazma süreçleri 5-6 ay arası ,herkes in farklı derdi gerekçeleri var burda yazılanların bir kısmı gerçekçi değil ,raporu vergi dairesine verdiğimde 5 ay dan önce cevap gelmez dediler,zaten gerekli evrakları da verdim.sonucu da gelecek istediğim yerinde arasam farketmiyor ,eksik evrak vesair raporu vrdikten sonra yapacak birşey yok.
Herkes birşey yazıyor, yazılan konu sanki herkese mahsus gbi ,benim de böyle midir acaba diye sorguluyor uz .
Benim.sahsi düşüncem süreç uzun ,rapor incelenmesi her il yada bölge müdürlükleri nde çözülebilir.Her ilin vergi dairesi başkanlığı var ,raporu da hastane veriyor inceleyip gerekli evrak eksikliği yada hatalı raporları düzeltme süreci hızlı işler
Dünyanın sonu da değil

Ekrem 54

ben edevletden baktım evrak beklemede yazıyor görünce merak edip sordum,yoksa bugün emekli olmayı beklemiyorum,sorun çıkmasında bir 4 ay daha bekleriz

Benim ankaraya varis 11.11. 2019 muhtemelen ne zaman onaylanir bilen varsa yazsin bir zahmet

Salih.46

Senin rapor arşive kaldırılmış... INANDIN MI.? Ya arkadaş burda bunu bölücek biri olsa önce kendi raporunu bilir.

Devlet hastanesine özel hastaneden aldığım tahlil sonuçlarını, ilaç reçeteleri ve filmleri getirerek %51 oran aldım. Öğrenmek istediğim; bu şekilde rapor alıp vergi indirimi onaylanan, eksik evrak olarak dönmeyen ya da dönen var mı? Lütfen bu konudaki tecrübenizi paylaşır mısınız?

Bugün Ankara yı aradım 9 ayın sonunu okuyoruz .Benimki 10.9 da gitti ocağın 10 gibi sonuçlanır dedi seninkinde şubatın ortasını bulur

Senin rapor arşive kaldırılmış... INANDIN MI.? Ya arkadaş burda bunu bölücek biri olsa önce kendi raporunu bilir.

Bilen varmış

Bugün Ankara yı aradım 9 ayın sonunu okuyoruz .Benimki 10.9 da gitti ocağın 10 gibi sonuçlanır dedi seninkinde şubatın ortasını bulur

zekiş

04.09.2019 tarihinde benim evrak Ankaraya ulaştı banada ocak sonu veya şubat başında dediler herkes bir şeyler söylüyor kafam karıştı

@ selamet.
Hayırlı olsun öncelikle,ben de pazartesi itibariyle emekli oldum,darisi tüm bekleyenlerin başına olsun ınşallah.
Ben 27 kasım 2019 da ist.a emeklilik dilekçemi verdim yaklaşık 10 gun sonra edevlette 4a aylik ödeme bilgileri kısmında tahsis no ve maaş günü göründü ama maaş 0 göründü ve hâlâ o sekil de .
Bu forum da cok degerli arkadaslarin bilgilendirmeleri neticesi ile sgk telefo bilgileri guncelle bölümünden telefonumu guncelledim ve pazartesi akşam 19` da birikmiş maaşınız ....bankaya gonderilmistir diye msj geldi.Ertesi günü bankaya giitim talebim üzerine hesaba aktariyorlar,yoksa hesabin da görünmüyor buraya dikkat,daha sonrası için beklemedeyim,E devlette hâlâ maaş 0 görünüyor.

Salih.46
hangi bölümden sorguladın ankaraya varma tarihini link atabilirmisin

Sinanper
büyük şehir küçük şehir niye farkediyor sonuçta gib merkez sağlık kurulu ankara bakıyor dosyaya ve gönderiyor küçük şehirdeki evrak ankaraya gitmiyor mu

iscev

Bütün evraklar ankaraya gider. küçük büyük ayrımı yapılmaz. sırasıyla okunur. ama ortama 5-6 ay sürüyor bu bir gerçek. ama bazı durumlarda ki neden olduğunu cözemedim, engelli bir arkadaşımın ilk işi ve ilk başvurusu 2 haftada onaylandı ve işyerine yazı gelmişti :D

iscev

Bütün evraklar ankaraya gider. küçük büyük ayrımı yapılmaz. sırasıyla okunur. ama ortama 5-6 ay sürüyor bu bir gerçek. ama bazı durumlarda ki neden olduğunu cözemedim, engelli bir arkadaşımın ilk işi ve ilk başvurusu 2 haftada onaylandı ve işyerine yazı gelmişti :D

Arkadaşlar yanlış anlaşıldım galiba. Büyük şehir küçük şehir derken;
*Kimi vergi dairesi posta ile gönderiyor. Bu da 15-gün sürer. Kimi vergi dairesi e posta ile gönderir ve hemen gider.
*Büyük şehirlerde yazım ve gönderim işi uzun sürüyor.
*Eksik evrağı kimi iller 19 günde dönüyor kimi iller 1 ay hatta daha uzun sürede dönüyor.
Bütün bunlar bir etken.

Tekrar Sevk (İŞYERİNDE ÇALIŞTIĞINA DAİR TARİHLİ, İMZALI VE KAŞELİ YAZI İLE BAŞKANLIĞIMIZA MÜRACAAT EDİNİZ) 5 ay bekleme sonucunda ulaştığım sonuç şimdi ne yapmalıyım bilgisi olan varmı?????????

EGE78

Başvuru yaparken. Engelli raporunuz + işyerinde çalıştığınıza dair bir yazi ile muraçat yapıyorsunuz. siz evrakları verdinizmi

Evet çalıştığıma dair şirketin kaşesi imzası olan belge devlet hastanesinden aldığım engelli raporum ve engelli indiriminden yararlanmak istediğime dair dilekçe ile başvuru yaptım Temmuz ayında

EGE78

Ozaman Hemen vergi dairesine gidin nerden başvuru yaptıysanız. ben size ekvakları verdim. bana böyle birşey geldi vs vs diye bakalım ne diyecekler. eğerki evraki vergi dairesindeki personel unutup yollamadıysa orayı yerle bir edin. olay çıkartın bağırın çağırın hakkınız bu. müdüre cıkın gerekirse çırkeflık yapın. nasıl sınır oldum anlatamam

Gelir idaresi başkanlığının uygulamasından baktığımda tüm evraklar görünüyor rapor çalıştığıma dair yazı ve dilekçe eksik giden birşey yok görünürde ne olduğunu anlayamadım

EGE78

aynı yazı banada gelmişti. agustos ayında vergi dairesine gittigimde iş yeri calışan belgesini istediler ve uyku abnesi raporunu ve tekrar hastaneye sevk ettiler. onlar size hangi raporla ilgili eksik evrak oldugunu soyleyecekler. sizi hastanaye yonlendırıcekler hastanede raporunuz yenı ıse tekrar saglık kuruluna gırmeden eksık evragı ust yazı ıle vergı daıresıne gonderecek buda 1 ay suruyor. sonra vergı daılresı hastaneden gelen yazı ve calısan belgenızı ankaraya gonderyor ve maalesef surec başa donuyor bende boyle oldu

EGE78 eksik evraktan dönmüş seninki.vergi dairesinden ogren neler eksik diye ..tamam la ondan sonra vergi dairesine ver onlari..tekrar 5 ay bekleyeceksin.

Ankara ile görüşen var mı arkadaşlar ağustos başlanmamış mı daha.....

Bugun 92 ile biten numarayi öglen tam 12 de düşürdüm. 19 ağustos ankara varışlı raporumun dün kurula girdigini 1 hafta sonra anca cıkacağını söyledi.

Mtdogan

allah razı olsun cevabınız için,çok telekkür ederim, bugün edevletde baktığımda evrak iade edilmiş yazıyor, dün evrak beklemede yazıyorfu,bugübde evrak iade edilmiş yazıyor,bu ne demek bilen varmı acaba

Küreli

bunlar herkese farklımı söylüyorlar ya bana daha 2 gün önce temmuz bitmedi daha ağustosa başlamadık dediler.
bu arada sizin hangi ilden di müracatınız

Valla bende sasirdim. Ad soyad sordu bakti. insallah dogrudur. Istanbul⁹

Devlet hastanesine özel hastaneden aldığım tahlil sonuçlarını, ilaç reçeteleri ve filmleri getirerek %51 oran aldım. Öğrenmek istediğim; bu şekilde rapor alıp vergi indirimi onaylanan, eksik evrak olarak dönmeyen ya da dönen var mı? Lütfen, bu konudaki tecrübenizi paylaşır mısınız?

Evet ilk basvuru. Tip2 diyabet tansiyon sol kulak isitme kaybi.uyku apnesi. Vergi dairesi sadece dilekce rapor ve kimlik fotokopisi aldi. Tahlilleri falan almadi benden

Küreli

Benimde 19 Ağustos ankara varis .Senin hastalıklar ve oranlar neydi,tahlilleride eklediniz mi?

Tıp 2.tansiyon,ritim bozukluğu,sol kulak işitme kaybı.. inşaallah benimde onaylanır gelir

0312 415 32 94 nolu telefondan bugün saat 16.00 gibi görüştüm. Telefona bakan hanım Temmuz ayı bitmediği, ağustos ayınında incelendiği aşırı yoğunluk ve yığılma ile 40.000 dosya olduğunu söyledi. Bu dosyaları kaç kişi incelediğini sorduğumda 35-40 kişi civarında dedi. Benim 04.11.2019 Ankara'ya ulaşan dosyama nisan ortası gibi sıra gelir dedi.

Üst Alt