Raporların değerlendirme ve sonuç için cvp yazma süreçleri 5-6 ay arası ,herkes in farklı derdi gerekçeleri var burda yazılanların bir kısmı gerçekçi değil ,raporu vergi dairesine verdiğimde 5 ay dan önce cevap gelmez dediler,zaten gerekli evrakları da verdim.sonucu da gelecek istediğim yerinde arasam farketmiyor ,eksik evrak vesair raporu vrdikten sonra yapacak birşey yok.
Herkes birşey yazıyor, yazılan konu sanki herkese mahsus gbi ,benim de böyle midir acaba diye sorguluyor uz .
Benim.sahsi düşüncem süreç uzun ,rapor incelenmesi her il yada bölge müdürlükleri nde çözülebilir.Her ilin vergi dairesi başkanlığı var ,raporu da hastane veriyor inceleyip gerekli evrak eksikliği yada hatalı raporları düzeltme süreci hızlı işler
Dünyanın sonu da değil
Herkes birşey yazıyor, yazılan konu sanki herkese mahsus gbi ,benim de böyle midir acaba diye sorguluyor uz .
Benim.sahsi düşüncem süreç uzun ,rapor incelenmesi her il yada bölge müdürlükleri nde çözülebilir.Her ilin vergi dairesi başkanlığı var ,raporu da hastane veriyor inceleyip gerekli evrak eksikliği yada hatalı raporları düzeltme süreci hızlı işler
Dünyanın sonu da değil