Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

[FONT=sans-serif]@[/FONT]yasdev

25 Mart bakanlığa varışlı raporumu bugün bulamadılar hala 3. ayın raporları bakılıyor dedi görüştüğümüz bayan. 2 Mayıs tarihli raporunuz nasıl onaylandı anlamadım!

Gördüm mesajınızı elden teslim etmişsiniz sağlık kuruluna. Elden teslim yapılabiliyor mu böyle? Eksik evrak durumu falan olursa ben de gidip elden teslim edeyim beklememek adına..

yasdev
Aynen doğru. Bizzat gidip ankaraya teslim edebilirsiniz tabi. Dosyanıza iliştirirler

ben şubat başında verdim raporu halengelmedi kuruma cevap. en az 6 ay sürer ve başvuru tarihinden itibaren haklarınızı alırsınız dediler.ankara vergi dairesi engelli sayfasindan tc ile sorgulama yeri var. ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENGELLİ VERGİ İNDİRİMİ sayfasindan ad soyad ve tc ile öğrenebilirsiniz.

Haklarınızı alırsınız derken emeklilik başvurusunda geriye dönükte alabilecekmiyiz?

Ben düşürdümde, sanırım dosya adından arama yapıyorlar. Büyük mükelleflerde sağolsun dosya adına sadece engelli indirimi yazdığı için görüştüğüm bayan bulamadı ama 3. ayın yani Mart'ın henüz bitmediğini söyledi bana.

Son düzenleme:
Ben bugün 15:00 da görüştüm Nisan ayına yeni başlamışlar.Benim 3 Nisan gidiş.Haftaya çıkar dedi.

agustos ayına kacıncı ay baslarlar tahmınen arkadaşlar ?

xxmito

Yılbaşını bulur.Akışına bırakın,zaman geçiyor.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem27

Hayırlı olsun
Allah güle güle parayı yiyebilmeyi nasip etsin

Benim 11 Nisa'n Ankara'ya varış halen ses seda yok sizinki 2 Mayıs biraz ilginç geldi bana

adilaltas5578
Âmin sağolun Teşekkürler. Biraz iş şansa kalmış galiba. Bu forumda geçen ay mayıs varışlı birinin daha onaylanmıştı. :)

Sabretmek zor biliyorum çıkacaktır az sabredin.

Herkese merhaba
Ankara ya ulasabileceğim telefon numaralarını bilen var ise paylaşabilir mi ?

Hayirli cumalar herkeze

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba benim e devlette iş açılış 6 mart 2019
dilekçe durum sorgula diyorum hiçbir şey çıkmıyor ağustosta ara dediler Ankara yı arıyorum hiçbir numara açmıyor
rapor gelse prim günüm yılım tam emekliliğe başvurucam
ne zaman çıkar acaba

0312 415 32 03 -06
0312 415 32 17_18 umarım açan olur

Millet na kadar şanslı yaa !
Raporu alan , emekli oluyor.
Ben bu emeklilik'te bile yaşa takıldım.
Herkese talih , bana kör salih !

Üst Alt