Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
25 Mart bakanlığa varışlı raporumu bugün bulamadılar hala 3. ayın raporları bakılıyor dedi görüştüğümüz bayan. 2 Mayıs tarihli raporunuz nasıl onaylandı anlamadım!
Gördüm mesajınızı elden teslim etmişsiniz sağlık kuruluna. Elden teslim yapılabiliyor mu böyle? Eksik evrak durumu falan olursa ben de gidip elden teslim edeyim beklememek adına..
ben şubat başında verdim raporu halengelmedi kuruma cevap. en az 6 ay sürer ve başvuru tarihinden itibaren haklarınızı alırsınız dediler.ankara vergi dairesi engelli sayfasindan tc ile sorgulama yeri var. ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENGELLİ VERGİ İNDİRİMİ sayfasindan ad soyad ve tc ile öğrenebilirsiniz.
Ben düşürdümde, sanırım dosya adından arama yapıyorlar. Büyük mükelleflerde sağolsun dosya adına sadece engelli indirimi yazdığı için görüştüğüm bayan bulamadı ama 3. ayın yani Mart'ın henüz bitmediğini söyledi bana.
merhaba benim e devlette iş açılış 6 mart 2019
dilekçe durum sorgula diyorum hiçbir şey çıkmıyor ağustosta ara dediler Ankara yı arıyorum hiçbir numara açmıyor
rapor gelse prim günüm yılım tam emekliliğe başvurucam
ne zaman çıkar acaba
0312 415 32 03 -06
0312 415 32 17_18 umarım açan olur